keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tulppaanit tuovat kevään


Tässä pieni yksityiskohta olohuoneesta. Kartellin lamppu on matkalla makuuhuoneeseen, kunhan saan lipastot ostettua. Nyt se majailee vanhan, second hand -putiikista löydetyn lipaston päällä, seuranaan tulppaani ja kynttilä. Tuo vanha lipasto on muuten yksi suosikkihuonekaluistani! Ihana pehmeä muoto, tikkujalat (joita en hoksannut kuvata) ja kaunis käytössä kevyesti kulunut pinta. Kuvat kertovat ehkäpä myös "sisustusfilosofiastani", jos tuota sanaa saan käyttää: uutta & vanhaa sekaisin, designia & "normikamaa" sekaisin :D9 kommenttia:

 1. Tuo Kartellin valaisin on niin ihana. Olen monta vuotta pohtinut, löytyisikö samalle lampulle meidän kotoa paikka.

  Ja ihana pieni maljakko! Mulla on myös saman oloinen, hieman korkeampi maljakko, jonka olen saanut perinnöksi. Pohjassa lukee "Tapio Wirkkala, Iittala". Onkohan tuo sinun maljakkosi samaa sarjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko on ihan Pentikin massatuotantoa, muutamalla eurolla hankittu, mutta toimii hyvin juuri yhdelle kukalle. Sinun Wirkkalasi kuulostaa kyllä aivan ihanalta: rakastan suomalaista, hieman vanhempaa designia! :)

   Olen ollut tyytyväinen Kartellin valaisimeen. Kaunis valo ja kaunis design!

   Poista
  2. Sinulle on pieni haaste blogissani :-)

   http://korkeuksissa.blogspot.nl/2013/01/haaste-2x11.html

   Poista
 2. Kaunista :)! Minäkin olen pitkään pohtinut tuota Kartellin Bourgieta, tohdinko kysyä kerääkö helposti pölyä? Jos, niin saako pyyhityksi helposti? Nimim. pölykammoinen ;)

  Lipasto on ihastuttava ja tuo japanilaistyylinen kynttiläjalusta hieno :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Leikkokukat tuovat kyllä helposti kauneutta asetelmaan!

   Valaisimen saa helposti pyyhittyä puhtaaksi, enkä ole huomannut, että se keräisi erityisen paljon pölyä. Joten suosittelen kyllä, etenkin kun siinä on niin kaunis valo. (himmentimellä!)

   Poista
 3. Oi tulppaaneja, ihanaa! <3 Minulla on ennen ollut tapana hankkia kotiin aina viikonlopuksi kukkia, mutta muuton ja keskeneräisen asunnon vuoksi tapa on ollut katkolla. Ehkä tästä innostuneena marssin huomenna kukkakauppaan, toivottavasti löydän myös tulppaaneja!

  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat viikonlopuksi kukkia! Tulppaanit ovat niin kauniita juuri nyt ja piristävät kummasti arkea! :)

   Samoin sinulle, oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Voi miten paljon voi yksikin kukka saada aikaan! Todella kaunista noin yksittäisenäkin (meillä on "tylsästi" kymmenen kimppu). Maljakko on kaunis myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä yksilö oli jo kaupassa katkennut, joten se pääsi omilleen. Muut kimpun kukat ovatkin sitten yhdessä maljakossa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...