lauantai 15. syyskuuta 2012

Saturday Shopping

Eli kovin sekalainen kuvatrio. 

Käväisin tänään keskustassa pienellä shoppailukierroksella. Ostoslistalla oli erityisesti No7-kuorintavoide sekä Tempur-tyyny. Molemmat ostokset onnistuivat, ja nyt jännitänkin jo tulevaa yötä - saanko nukuttua ja onko aamulla niskat kuin taikaiskusta notkeat! (ja niin, onko kasvot kuorinnan jäljiltä sileät ja 10 years younger...)

Ostoskassiin päätyi myös Lotta Niemisen Pauligille kuvittama kahvipurkki ja auringonkukkakimppu viikonloppua piristämään. 

Photo & Video Sharing by SmugMug

Photo & Video Sharing by SmugMug


Ovatko nuo Pauligin kahvipurkit teille tuttuja? Minulta puuttuu Klaus Haapaniemen musta kahvirasia, mutta muut, Agent Pekan kuvittajien purkit olen onnistunut hankkimaan. 

Ja niin, toisen kuvan tyyny on, ylläri-ylläri, parvekkeelta, jonne vaihdoin syksyisempää väriä. Omat syysvärini ovat poltettu oranssi, tummanvihreä, ruskea ja harmaa. Ja käyväthän nuo keltaiset auringonkukatkin syksyyn.

Tällainen, kovin rauhallinen lauantai siis minulla auringonpaisteesta nauttien. Kyllä tuo parveke sitten vaan on paras...!

6 kommenttia:

  1. Det är sa uppiggande att fa nagot nytt till hemmet. Hemmet är ju världens bästa plats! Fräscha kaffeburkar!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja värejä. Täällä Hollannissa odotamme vielä kunnon syksyä. Eilen aamulla oli aika viileää, mutta päivällä pärjäsi taas T-paidalla.

    Miltä uusi tyyty tuntui? Minkä mallin ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Auringonkukat ovat vaan niin kauniita. Tänään sunnuntaina meillekin tuli vielä kesä takaisin hetkeksi, mutta muuten on jo ihan(an) syksyistä. :)

      Ostin ihan sen perusmallin eli selällään/kyljellään nukkuville sopivan "niskatyynyn". Hyvin kyllä nukutti, eikä tullut tunnetta, että tarvitsisi vaihtaa takaisin tavalliseen tyynyyn keskellä yötä. Aamulla niska tuntuikin paremmalta, joten toiveet on korkealla tämän tyynyn suhteen! :)

      Poista
  3. No nyt sen tajusin, mitä unohdin eilen ostaa...kukkia kotiin! :D Ihania nuo kahvipurkit. Itsekin säilytän kahvin Pauligin peltipurkissa, mutta ihan sellaisessa tylsässä tavallisessa. Täytyykin käydä etsimässä kauniimpi yksilö piristämään keittiötä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan pakko ostaa, kun torilla melkein joka kukkakojussa myytiin auringonkukkia. Nämä keskikokoiset olivat 5 € / 7 kpl ja niin tuon vitosen arvoiset :)

      Kaffepurkeista on tullut minulle keräilyjuttu - sinänsä hassua, kun en edes juo kahvia...! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...