maanantai 3. syyskuuta 2012

Vielä kukkiiTänään on ollut aivan supersyksyinen päivä - juuri ukkonen jyrähteli ja alkoi taas sataa oikein kunnolla. En silti malttanut olla räpsimättä muutamia kukkakuvia, var så god!

Photo & Video Sharing by SmugMug
Syyshortensia on yksi suosikkikasveistani. Niin kaunis valkoinen kukka ja kukkii sopivasti, kun syksy tekee tuloaan. Luonnonkukkia taas löytyi terassin pöydältä, mutta eihän minulla ole hajuakaan, mitä lajia ne ovat. Kauniita haalean pinkkejä kuitenkin, joten sopivat tunnelmaltaan mielestäni hyvin hortensian kanssa.

Meillä on synttärivalmistelut jo kovassa käynnissä: järjestämme siis pienen kahvihetken ensi viikonloppuna isäni 75-vuotispäivän kunniaksi. Kutsuttuna on lähinnä sukulaisia, joten mistään isoista kemuista ei ole kyse. Haluamme silti äidin kanssa laittaa kodin kauniiksi, joten suunnitelmissa on kaikenlaista pientä kivaa. :) Loppuviikosta tarkemmin näistä suunnitelmista - nyt odottelemaan, jos tuo sade loppuisi, niin pääsisi vielä pienelle iltalenkille!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja sää on tänäänkin ollut ihan uskomaton! Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos samoin! :) Tänään täälläkin pilkisti aurinko pilvien välistä ja pääsin jopa käyttämään aurinkolaseja - ihmeellistä! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...