keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Rapujuhlat 2012 - väriläiskät

Neutraali kattaukseni sai illalla väriä ja iloa pintaan! Tilpehöörivastaavamme oli ylittänyt itsensä!

Rapujuhlat
Rapujuhlat


Jenna oli löytänyt jostain jopa rapuserpentiiniä, joka oli kyllä henkilökohtainen tilpehöörisuosikkini koko kattauksessa! Muuten ravut kiipeilivät juomalaseissa, ja saimmepa nauttia alkupalatkin punaisilta lautasilta. Muuten note-to-self: hanki kattaus-/alkuruoka-/leipälautasia!

Rapujuhlat

Juomapuolella alkudrinkiksi nautittiin Mustikkaroyal, viininä meillä oli Lind Gewürztraminer viiniasiantuntijamme suosituksesta, ja asiaanhan kuului tietysti vielä snapsit: akvavitia ja kossua

Rapujuhlat
Rapujuhlat

Punapyrstöt saivat seurakseen tilliä, sitruunaa, majoneesia tai kermaviilikastiketta, punasipulisilppua sekä Pizzariumin leipää. Alkupalaksi söimme juustopiirasta, sienipiirasta ja vihersalaattia.

Rapujuhlat

Kovin esteettistähän tuo rapujen syönti ei ole, mutta hauskaa näpertelyä kuitenkin. Hetken puuhailun jälkeen tuloksena on komea rapuleipä!

Rapujuhlat
Rapujuhlat
Rapujuhlat


"Ett kräftkalas, ett kräftkalas,
det är kalas med fulla glas.
Men finns det bara tomma glas,
så är det inget kräftkalas.
Ett kräftkalas, ett kräftkalas,
det är kalas med fulla glas."

(Melodi O Tannenbaum)

6 kommenttia:

 1. Todella ihana lopputulos kattauksessa! Herkullisia värejä ja raikas tunnelma! Kun on yksinkertainen "pohja" kattauksella, voi noilla tilpehööreillä leikitellä runsaastikin. I like :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ilta oli hauska ja olin myös iloisesti yllättynyt kattauksen näyttävyydestä ja toimivuudesta. Ruokapöytäni on kovin kapea, joten suuria koristuksia siihen ei edes saa, mutta nämä serpentiinit ja pikkutilpehöörit sopivat sekaan täydellisesti ja toivat sitä rapujuhliin kuuluvaa höpsöyttä ja hulluutta mukaan :)

   Poista
 2. Voi miten ihanan rapuisa kattaus! Ja nuo rapuherkut... Pitäisiköhän lähteä kaupan pakastetiskille...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, suosittelen! Onneksi tosiaan on olemassa nuo pakastealtaat, joista saa maakrapukin käydä onkimassa herkut ruokapöytään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...