tiistai 4. syyskuuta 2012

Heräteostos

Kävin piiiitkästä aikaa kirpparilla äitini kanssa, ja jotain tarttui minullekin mukaan.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Tiedän kyllä, että kirppareilta tekee löytöjä, mutta minulla ei oikein ole pinnaa kiertää näitä paikkoja. Pitäisi sitäpaitsi tietää ne hyvät kirpparit tai second hand shopit, joten tähän asti olen pitäytynyt uusissa tavaroissa. Äitini kuitenkin silloin tällöin piipahtaa Kouvolan Fidaan kierrokselle, ja tänään lähdin hänen mukaansa. Äiti osti mökille suloiset kahvikupit ja minä taas bongasin laukkutelineestä tämän pienen tummanvihreän nahkalaukun, hintaa 2,80 €. Tunnistatteko tuon merkin? 

Sisäpuolella oli mielenkiintoisen näköinen painatus. Mielestämme se näyttää entisen Kymmene OY:n aarnikotkalta - sattuuko joku tietämään, mistä laukku voisi olla peräisin? Ajattelin lähettää kuvan sähköpostilla UPM:lle ja kysyä! Olisi nimittäin hauska tietää pienen laukun alkuperästä.

4 kommenttia:

 1. Kivannäköinen laukku! Valitettavasti minulla ei ole tietoa tuon merkin alkuperästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, oli kyllä kiva löytö! Ja vaikuttaa kyllä siltä, että Kymmene OY:n aarnikotka siinä komeilee. Olisipa kiva tietää laukun alkuperästä enemmän. Toivottavasti tietävät UPM:llä. :)

   Poista
 2. jättefin väska! man blir så glad när man hittar fina grejor på loppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Gillar den mörkgröna färgen och tyckte "stämpeln" var lite fin! :) Borde helt tydligt börja gå runt på loppisar oftare...

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...