lauantai 29. syyskuuta 2012

Missoni for Lindex -ostokset

Missoni for Lindex

Sorruinhan minäkin sitten muutamaan Missoni for Lindex -vaatekappaleeseen. Kotiin kannoin tuon kuvassa näkyvän raitatopin sekä perhoskuvioidun paitapuseron. Muut tuotteet eivät oikein vakuuttaneet, mutta perhospaita oli todella kiva. Olinkin iloinen, että omaa kokoa oli juuri se ainoa jäljellä oleva kappale.

Toinen kiinnostava yhteistyö löytyy H&M:n puolelta - heidän syysmalliston kasvonaanhan on Lana del Rey. Aika söpöjä juttuja heilläkin on syksyyn tarjota, ja minä rakastuin etenkin tummanpunaisiin korkkareihin - ja itseasiassa koko syysmalliston kenkävalikoimaan! Voi olla, että H&M:ssäkin siis joutuu käymään tässä lähipäivinä...

H/M Lana del Rey
kuvakaappaus hm.com

Onko teistä moni shoppaillut Missonia Lindexiltä? Entäpä iskeekö Lana? Yksi suosikkibiiseistäni on muuten tämä kappale.

5 kommenttia:

  1. Missioni näyttää muilla ihanalta, mutta itselleni ne eivät sopineet. :) Mutta Lana iskee täysillä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi mustakin kyllä tuntui, että ohitan tämän yhteistyön, mutta nähtyäni suloisen Sofién Missoni-postauksen, tulin toisiin ajatuksiin. Olen itse enemmän Holly&Whyte -tyyppiä, mutta nämä kaksi vaatekappaletta hyväksyin vaatekaappiini :)

      Lana on aivan ihana <3

      Poista
  2. Minun oli tarkoitus tilata muutama Missoni for Lindex -juttu Lindexin nettikaupasta, mutta eihän se verkkokauppa toiminut ollenkaan ruuhkien takia ja mulla meni hermo, joten osatamatta jäi. Ajattelin tosin käydä kurkkaamassa josko Turun Lindexistä vielä löytyisi jotain ensi viikonloppuna kun tulen Turkuun käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se netin "VIP"-ostostilaisuus oli kyllä aivan älytön juttu: jonotusta ja sitten "loppuunmyyty", sama seuraavana päivänä nettikaupan avautuessa. Luovutin sen suhteen saman tien, mutta Kouvolan Lindexissä oli Missonia vaikka kuinka jäljellä. Ensi viikolla Missonia taitaa olla myös Hullareilla tarjolla... ;)

      Poista
  3. Meidän Lindexillä näyttti olevan hyvin myynnissä Missonia.Täytyy tunnustaa ettei minua sytytä lainkaan.Koen kuosin olevan aivan liian levoton itselleni.Minulta jää nämä kampanjat hankkimatta,jostain syystä ne eivät kosketa.
    Mutta karvaliivin löysin Henkasta ja se vaikutti kivalta.
    Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...