sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sunday Style / Kids

All photos Dolce & Gabbana !






How adorbs!

Ostin kesälukemiseksi paketin brittiläisiä naistenlehtiä (3 kpl 12,95 € - ehkä olettekin nähneet tämän paketin kaupoissa?) ja lueskelin kotimatkalla Marie Clairea. Sieltä bongasin tosi suloisia D&G:n lastenvaatteita, joten surffailin saman tien nettiin etsimään söpiksistä kuvia. Katsokaa myös D&G:n mainokset täältä - mielestäni todella kivoja kuvia! Huomio kiinnittyy yllättävän luonnollisiin lapsimalleihin, katsokaapa nyt vaikka tuota viimeistä kuvaa! 

Tällaisista muotikuvista minä pidän - luonnollisuutta peliin! Sitäpaitsi vaatteetkin ovat tosi sööttejä, etenkin nuo enkelipaidat ja poikien harmaat asut :)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia ja kuinka kauniita vaatteita!
    Enkelipaidat on kyllä söpöt:)
    Näissä kuvissa lapset ovat lapsia eikä mitään pikkuaikuisia.
    Klassisia lastenvaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä! Jotenkin hurjan kiva tunnelma näissä kuvissa. Jos olisi rahaa, niin heti ostaisin tuollaiset suloiset pitsimekot sukulaistytöille :)

      Poista
    2. Hih mieki ajattelin, että jos omat ois pieniä vielä ja sitä rahaa:)
      Tosiaan tunnelma on jopa taianomaistakin...

      Poista
  2. Ai ai ai... Ihania muksuja vaatteineen! Toivottavasti tämä postaus ei inspiroinut meikäläistä lähtemään lastenvaateostoksille.

    Mukavaa alkavaa viikkoa, minä lueskelen täällä useamman viikon blogikuulumisia meidän pikkuisen vetäessä sikeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou, se vaara näissä inspiraatio-postauksissa kyllä on. Niinkuin kommentoin Lennulle, niin kyllä ostaisin söpöt pitsimekot sukulaistytöille jos varaa olisi :) Miten D&G onkin osannut valita mainokseen niin kauniita ja luonnollisia lapsia, ihan yllätyin!

      Poista
  3. Missä oot törmännyt tällaiseen lehtitarjoukseen?? Multa mennyt ihan ohi. Just tuskailin lehtihyllyn äärellä, kun ulkomaiset lehdet niin tyyriitä :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...