keskiviikko 15. elokuuta 2012

Elokuinen ilta

Photo & Video Sharing by SmugMug

Elokuun pimeät mutta lämpimät illat ovat ehkä ihaninta Suomen kesässä! Ei tarvita kuin kynttilöitä, lasi viiniä, lehti ja hyvää musiikkia (tänä iltana tätä). Ja tietysti hovipuutarhurini laittama parveke. Kiitos ja kumarrus - taas kelpaa nauttia parvekkeella.

Täällä on muuten rapujuhlat suunnitteilla, joten vinkkejä ja ideoita otetaan kiitollisena vastaan!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tack! Tyckte också själv att det blev riktigt mysigt för augustikvällarna! Min mamma (som alltså är trädgårdsmästaren) känner min smak bra :)

   Poista
 2. Mie rakastan näitä elokuun iltoja:)
  Ihanat kuvat! Tekis mieli laittaa heti kynttilät palamaan,mutta pitäs mennä yöpuulle:D
  Voi en osaa antta rapujuhliin vinkkejä:( Voin tunnustaa etten ole koskaan moisissa kemuissa ollut.Vähän on vieraampaa hommaa meikäläiselle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maakrapuna en minäkään ennen opiskeluaikaa rapujuhlissa ole ollut, mutta nyt viime vuosina niitä on ollut silloin tällöin. Saa nähdä, mitä kivaa keksin kattaukseen ja ruokalistalle rapujen kera :)

   Ja kyllä oli hyvä ostos tuo kameran statiivi! Tuo ensimmäinen kuva etenkin onnistui yli odotusten ja hämärässäkin tulee tarkkaa jälkeä.
   Kiitos kommentista ja nyt vaan kynttiläostoksille! (minunkin pitää vähän täyttää varastoa...)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvailin ensimmäistä kertaa kamera statiivilla hämärässä ja yllättävän hyvin onnistui!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana oli kyllä iltakin, niin rauhallinen ja lämmin. :)

   Poista
 5. Ihanat elokuun illat! Meilläkin alkaa pimenemään vaikka päivällä on vielä (tai vihdoin) melkein hellelukemia! Rapujuhlista ei pahemmin ole kokemuksia, mutta mielenkiinnolla odottelen kuulumisia siitä miten juhlat sujuivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nauti helteistä! Täällä jo viilenee päivä päivältä...

   Rapujuhliin on jo monenmonta ideaa, nyt pitäisi vaan järjestellä ideat kokonaisuudeksi ;)

   Poista
 6. Ihanan tunnelmallinen postaus! Tulivathan ne lämpimät illat viimeinkin. :) Rapujuhlista tiedän vain, että älä laita mitään vaaleaa päällesi (sotkuista) ja kuulemma ravuista saa pään kipeäksi... Jännä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja tervetuloa lukijaksi! :)) Toivotaan lämpimiä iltoja vielä pitkälle syksyyn, korvaisi vähän sateista kesää...

   Haha, joo juhlat järjestämme lauantaina, joten sunnuntain voi sitten hyvällä omallatunnolla viettää roskaruoasta haaveillen ja sohvalla löhöten! Kauniit servetit pitää vielä hankkia sotkuja estämään, mutta pikku hiljaa astiat ja muut kattaukseen tarvittavat jutut alkavat olla kasassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...