tiistai 7. elokuuta 2012

Tarrat seinille.

Kokeilin ensimmäistä kertaa Suomen Grouponia, kun bongasin mielenkiintoisen kuuloisen tarjouksen belgialaiseen Ambiance-live.com-verkkokauppaan. Tämä putiikki myy erilaisia seiniin ja muihin pintoihin kiinnitettäviä koristetarroja, ja kun huomasin liitutaulutarrat, oli aivan pakko tuhlata 14 € Ambiancen Groupon-korttiin.

Photos from Ambiance-live.com
Photo & Video Sharing by SmugMug
En vielä tiedä, tilaanko tuota iso viikkokalenteritarraa, mutta ostoskoriin lähtee ainakin jääkaapin oveen kattilan muotoinen liitutaulutarra sekä höpsö turhake Pacman Mac-koriste.
Onko teillä kokemuksia tällaisista tarroista? Minullahan oli Brysselin asunnossani omasta mielestäni ihan älyttömän kivat kellotarrat - muistatteko? ;) Jotain samantapaista etsin myös Ambiancesta, mutta harmillista kyllä, ei sieltä yhtä tyylikkäitä tarroja löytynyt. Groupon-tarjous on kuitenkin voimassa lokakuun loppuun asti, joten aikaa on vielä pohtia, mitä tarroja tilaukseen lähtee.
Nyt yritän hoitaa jäytävän päänsäryn huomiseksi pois... kylmäpakkaus olisi nyt tarpeen...

4 kommenttia:

 1. Ihania! Siellä Kerttulinkadun Konttori & Pajassa oli muuten myös liitutarrateippejä ihan kaupassa myytävänä :) Tuollaista jotain kalenteritarraa...

  Pacman <3

  Ja kauhea kun mun kalenteri täyttyy työjutuilla, kun koitan saada kaikki tehtyä ennen perjantaita, jolloin lähdetään mökille.. Mentäiskö sittenkin siis lounaalle keskiviikkona tai torstaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vieläkään ole ehtinyt sinne myymälään! Pitäis kyllä käydä tässä joku päivä katsomassa...

   Ja joo toi Pacman oli niin hauska, että sen taidan hankkia Macin koristeeksi :D

   Poista
 2. Jag fastnade också för tarrorna så jag köpte samma grej! De hade så härliga tarror för barn med cirkusar och luftballonger och ubåtar att jag bara måste :) De där som du kollat in är faktiskt fina också, hmm tur att det är tid kvar att fundera ännu på vilka man tar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Absolut, jättefina tarror för barn! De var SÅ mycket snyggare än "vuxentarrorna! (just de där luftballongerna vad så fina!) Får se vad jag sist och slutligen beställer, men Pacman-tarran för datorn är nog ett måste ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...