sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Last investment in Belgium


Viimeiset pennoseni käytin näihin belgialaisen suunnittelijan nahkanilkkureihin. Yllätyin itsekin kuinka "aikuiset" kengät loppuenlopuksi valitsin, mutta halusin klassisen kauniit kengät, jotka käyvät sekä hameen että housujen kanssa.

Nilkkurit ovat mukavaa ja laadukasta nahkaa, ja pidän etenkin tuosta pienestä remmistä, joka pitää vetoketjun aisoissa. Sen saa muuten toiselta puolelta nepparilla auki, joten ei tarvitse solkea räpeltää aina auki. :) Olen itse tosi tyytyväinen hankintaani ja toivon, että kengät kestävät käyttöä. Pohjalliset ostin tietysti saman tien ja mukava myyjä suihkutti kengät suojasuihkeella jo kaupassa.

Tämän sunnuntain olen viettänyt tavaroita läpi käyden ja pakaten laukkua. Tavarakasoja on siis ympäri asuntoa - ne pakataan laatikoihin, jotka jäävät tänne jemmaan myöhempää ajankohtaa varten. Yritän siis tulla keväällä hakemaan sen osan tavaroista, joka ei nyt mahdu mukaan. Onneksi tällainen ratkaisu on mahdollinen...

Nyt jatkan vielä tavaroiden selvittämistä, mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ostit sitten tollaiset aivan äitisi tyyliset kengät. Yes, you are growing up :)

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen viime hetken shoppailuja tekevä!

  Olenkin pienen pulman edessä, kun olen koittanut metsästää yhtä tiettyä H&M:n ponchoa itselleni, mutta se tuntuu olevan loppu niin Hollannin liikkeistä kuin verkkokaupastakin. Ja sama koskee Suomen liikkeitä, tarkistettu on! :)

  Niinpä tuli mieleeni, että oletko sattumoisin nähnyt tätä jo blogissanikin nähtyä ponchoa missään Brysselin H&M liikkeistä??

  http://social-media-junkie.blogspot.com/2011/12/cravings-from-sales.html

  Olen nimittäin tulossa sinne ensi tiistaina tosi pikaiselle matkalle ja ajattelin, että jos oikein hyvä tuuri olisi, voisin onnistua vielä saamaan yhden itselleni! ;)

  VastaaPoista
 3. Like mother like daughter, eikös se niin mene! :) Halusin soluttautua vielä viime hetkillä tänne eurocratsien joukkoon, näillä se varmasti onnistuu!

  Johanna, tuota "inkkari"-sarjaa on kyllä vielä kaupoissa ja Rue Neuvella on parikin isoa H&M-liikettä, joten kannattaa ainakin käydä katsomassa!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat kengät! Hyvää kotimatkaa, ja kokemuksesta sanon, että Brysseliin on helppo ja aina älyttömän mukava palata :)

  VastaaPoista
 5. Verkligen snygga! Åh du hade så rätt :)

  VastaaPoista
 6. Löysin kuin löysinkin vielä yhden ponchon täältä oman kaupungin liikkeestä, jihuu! :)

  Blogissa aikaisemmin suosittelemasi simpukkaravintolan ajattelin käydä testaamassa, mahtaakohan huomenna illalla saada pöytää ilman varausta..?

  VastaaPoista
 7. Johanna, mihinköhän kommenttini oikein on joutunut... luulin vastanneeni sinulle jo eilen... siis että suosittelen pöytävarausta! Kenenköhän blogiin olen kommenttini jättänyt, apua, olen tulossa vanhaksi! :D

  Toivottavasti teillä on ollut kiva Brysselin retki!

  Samalla muuten huomaan, että muidenkin vastaukset ovat kadonneet...

  Jenni, jos mahdollisuus tulee niin varmasti palaan Brysseliin. Vierailulle ihan varmasti mutta mielellään töihinkin jos työ kohdalle sattuu.

  I-M, right? Visste att du skulle godkänna den här investeringen :) Blir så skoj att ses igen på våren!

  VastaaPoista
 8. Todella tyylikkäät! :) Tuollaiset minäkin voisin kotiuttaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...