perjantai 16. joulukuuta 2011

Heihei Belgia!

Pahoittelen hiljaisuutta mutta kuten ehkä tiedätte, suuntaan huomenaamulla kohti koti-Suomea. Käynnissä on ollut ankara pakkaus, työtovereiden hyvästeleminen (oikeastaan vain sanottiin näkemiin, koska tulen kuitenkin käymään täällä jatkossakin ja he Suomessa) ja viimeiset päiväni Belgiassa kruunasi vielä ihanien ystävien Bryssel-loma! Harmitti vain hurjasti, ettei minulla ollut heille enempää aikaa mutta onneksi ehdittiin lounastaa ja nauttia lasillinen muutamaan kertaan! Viimeiselle viikolle sattui myös traagiset tapahtumat Liegen kaupungissa ja pelottelipa joku idiootti meidänkin korttelia pommiuhkalla eilen. Täytyy myöntää, että nyt jos koskaan tuntuu ihanalta päästä kotiin joulua viettämään...

Tänään siis ohjelmassa on pakkauksen viimeistely ja asioiden hoitoa (toivottavasti tämän päivän jälkeen kaikki "asiat" ovat sitten hoidossa ihan lopullisesti, pienen väännön päätteeksi = tili, sähkösopimus, netti) ja sitten siskolle iltaa viettämään. Aamulla hän heittää minut kentälle ja sitten olenkin jo Suomessa! Alle 24h siis jäljellä.

Vuosi on vierähtänyt todella nopeaan enkä voi uskoa, että saavuin maahan 12 kuukautta sitten! Se tuntuu ihan eiliseltä. Kirjoittelen sitten Suomessa paremmin kokemuksestani - tunnen, että haluan purkaa vuotta myös täällä blogissani.


Kuva: Pinterest


Pienen hiljaiselon aikana voitte tutustua aiheeseen, joka on mietityttänyt minua (ja ilmeisesti monta muutakin) viime viikkojen aikana - naisten kauneusihanteet! Tästäkin aiheesta on kyllä pakko avautua täällä itsekin, sen verran mielenkiintoinen aihe tuo on!

Kirsin teksti ja videot täällä
Sofién päivitys täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...