torstai 29. joulukuuta 2011

Home Hunting!

Huomenna uuden kodin etsimistä Turussa. Pitäkäähän ihanat peukkuja, että kaunis koti löytyy!
(okei, ehkä ei ihan näin hienoa taloa budjetti kestä, mutta ainahan voi haaveilla! ;) )

                                                                       Source: simplyseleta.com via CJ on Pinterest


Joulu meni hurjan nopeaan ja energiaa on mennyt aika paljon elämän uudelleen järjestämiseen Turussa. Mielialani kohenee varmasti kunhan saan asunnon järjestettyä ja sitten onkin mukava päästä sisustamaan ja laittamaan kotia kuntoon. Koti on kuitenkin niin hurjan tärkeä juttu minulle, että "kodittomana" olo on aika kurja.

Mutta pitäkää jooko peukkuja, että saan kivan kodin järjestettyä itselleni huomenna!! Toivottavasti saan myös illalla laittaa muutaman kuvan blogiin kotiehdokkaista ;)

3 kommenttia:

 1. Ooh, multa on aivan mennyt ohi, että olet muuttamassa takaisin Turkuun! Tää syksy on ollut ihan superkiireinen ja viime kuukausina on muitten blogien lukeminen jäänyt vähemmälle. Voi kuinka harmillista on se, että itse muutan nyt uudenvuoden aattona Helsinkiin eikä ehditä olemaan samassa kaupungissa. :( Mutta mun kannalta on ihanaa, että saan jatkossa lukea sun raportteja Turun kulttuuri- yms. riennoista sekä uusista nähtävyyksistä ja kahviloista, nyt kun en enää itse pääse niistä nauttimaan! Lupaathan jatkaa blogeilua entiseen malliin? :) Tervetuloa takaisin Suomeen!

  VastaaPoista
 2. Joo ainakin vuodeksi lähden vielä Turkuun, on se sen verran kiva kaupunki! ;) No ei, kun vähän pitää koulua vielä käydä ja se ei onnistu etänä. Tosin Helsinki olisi kovasti houkuttanut.

  Mutta hauska päästä katsomaan, miten kaupunki on vuodessa muuttunut. Toivottavasti ainakin jotain kaikuja on jäljellä kulttuuripääkaupunkivuodesta...!

  Raportit jatkuvat siis Turusta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, tervetuloa Turkuun! :)

  Ja olis tosi kiva nähdä eri asuntovaihtoehtoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...