tiistai 1. kesäkuuta 2010

Shopping in Brussels

Tässä muutama Brysselin löytö:

* Promodista nämäPromod on luokassa Zara/Mango/H&M/Lindex. Suht halvoilla hinnoilla kivoja vaatteita ja laatukin näytti olevan ihan ok. Etenkin tuo raitatakki oli löytö, jota jo käytin tänään töissä. Perrrfect.

Toinen kiva kauppa on We, josta löytyy myös miesten vaatteita. Sieltä mukaan tarttui puuvillainen raitamekko lyhyillä hihoilla.

Harmi, että jouduin lähtemään heti maanantaina kotia kohti, jäi apteekki ja La Roche-Posay käymättä ja en olisi pannut vastaan vielä yhtä shoppailupäivää. Perjantai kun oli siinä mielessä rankka, että olimme Liinan kanssa koko päivän kaupungilla. Iltapäivällä kauppakeskuksessa alkoi jo väsyttää jalkoja inhottavasti. Niin paljon ei kuitenkaan väsyttänyt, ettenkö olisi viettänyt hyvää tovia kaupassa nimeltä Six. Mukaan lähti korvakoruja ja sormuksia vähän liikaakin... ja mitä ihania juttuja vielä jäi kauppaan... oijoi.

Nyt voikin sitten alkaa miettimään, mitä laitan perjantain tyttöjen leffailtaan päälle. Mennään katsomaan SATC2 kaveriporukalla, pistetään hienot mekot ja korkkarit jalkaan ja nautitaan ehkä cosmot näytöksen jälkeen! :D

Aijuu. Ostin lentokentältä Chanelin huulikiillon

3 kommenttia:

  1. snygg kavaj!! JUST precis en sån har jag letat efter, det blir väl bryssel nästa för mig också då :)

    VastaaPoista
  2. Rekommenderas! Det är en jättekiva stad med många trevliga butiker :) O en randig kavaj är väl ett måste för sommaren, ällllskar allt randigt just nu!

    VastaaPoista
  3. I know, jag med! och prickigt o blommigt! hela min garderob är randig, prickig och blommig och jag älskar det!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...