torstai 10. kesäkuuta 2010

Palkkapäivä

Huomenna perjantaina kilahtaa ensimmäinen kesätyöpalkka tililleni, joka tietysti tarkoittaa: SHOPPING!

No ei, en tarkoita mitään hullua ostosrundia vaan olen tyytyväinen, että vihdoin on rahaa ostaa niitä perusjuttuja (ja ehkä vähän jotain pientä extraa)

Ykkösenä ostoslistalla on siis digijärkkäri. Olen jo niin kauan ollut lopen kyllästynyt Canonin pokkariini, joka vuosien saatossa vain kerta kaikkiaan on väsähtänyt. Raukka on kovia kokenut ja ollut monessa mukana. Nyt siis päivitän järkkäriin ja alan kehittää taiteellista puoltani kuvauksen myötä.

Vaatekaappini tarvitsee myös täydennystä. Vaateostoslistalle kuuluu pellavahousut (pitkät) ja kaunis ja hyvälaatuinen jakku/bleiseri. Tällä listalla on extra: Zaran ihana valkoinen pitsiliivi, jonka bongasin viime viikolla kaupasta ja monesta blogista, esim täältä. Todella kaunis vaatekappale, joka varmasti sopii kesään. Tuolla Carolinen blogissa näkyy myös Ginan nätti pitsijakku, jonka aikaisemmin keväällä jätin rahapulassa kauppaan. Arvatkaapa harmittaako?! Se olisi aivan täydellinen kesäjakku!!

Haussa on myös mukavat, korkeakorkoiset kesäsandaalit; sellaiset, joilla on mukava kävellä ja jotka näyttävät hyvältä. (Mahdoton yhtälö?)

Kesäkosmetiikkaan pitää myös satsata, koska irtopuuterini on aivan finito. Viimeiset muruset siitä käytän huomenna. Myös joku kaunis ja kevyt meikkivoide tai sävyttävä päivävoide pitäisi löytää (suosituksia otetaan vastaan!!! - Diorskinin Forever on hieman liian paksu kesämeikkiin.

Ja niin, tietysti se kuukauden "luksus" eli naapurimaan uusin Ellehän on myös ilmestynyt kaupan hyllylle, se pitänee myös hakea vkl-luettavaksi! (Mikä parempi tapa viettää sadeviikonloppua kun lehtiä lueskellen ja ehkäpä katsellen jotain hyvää leffaa! Vieläkin on Inka-Marialta lainattu toinen italialainen leffa Ricordati di me katsomatta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...