keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

ALE!

Tilailin vähän H&M:n verkkokaupasta... Harmi, että vihreä bikinalaosa oli loppu, mutta sopiihan tuo mustakin. Taustalla torkkupeitto, joka on myös henkkamaukalta.


Nämä löytyivät Kouvolan Pukimosta: huippumerkkiä Vila ja -50% molemmat ;)
Kulmassa näkyy hieman H&M Home-tyynyliinaa, jonka myös tilasin sänkyä koristamaan


Tästä Les Jumelles-rannekkeesta tuli heti mun suosikkikoru!


Nyt odotan vielä Les Jumelles-kaulakorua. Toivoisin, että se tulisi vielä tällä viikolla, ettei tarvitse alkaa kyselemään sen perään. Tuo rannekehan tuli jo viime viikolla.

Tällä viikolla on tuntunut olevan kovin kiire, enkä ole ehtinyt tehdä juuri mitään erikoista. Tänään kuitenkin raahustin töiden jälkeen vielä kaupungille ja Intersportiin etsimään urheilukuteita. Parhaimmat koot olivat tietysti jo menneet, mutta sainpa sentään juoksutrikoot, t-paidan ja sellaisen käsivarren ympärille laitettavan "taskun", johon voi lenkkeillessä tunkea vaikka avaimet ja musiikin.

Äsken tein vielä töihin huomiseksi ihania sinihome-aurinkokuivattu tomaatti - muffinseja. (teki mieli syödä heti kaikki itse! :D ) Tämä viikko on ollut viimeinen minulle tässä ko. konttorissa, työkaverini taas jää äitiyslomalle maanantaista alkaen. Ja kun torstai on aamupalaveripäivä niin päätimme leipoa jo huomiseksi aamiaisen työkavereille. Toivottavasti kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...