lauantai 3. lokakuuta 2009

Valtioneuvosto 200v.

Nyt on juhlittu valtioneuvoston synttäreitä oikein urakalla. Jumalanpalvelus meni omasta mielestäni oikein kivasti, vaikka eräs herra puhemies näytti valitettavan pitkästyneeltä. Ehkä hän ei pitänyt laulusta :( Onneksi Elisabeth sentään pelasti kyseisen herran silmälasit kurjalta kohtalolta!

Melkein täydelle kirkolle saatiinkin laulaa, mutta tilaisuuden kyllä kruunasi presidentti ja Nobelin rauhanpalkinnon vastaanottaja Ahtisaaren läsnäolo. Ja tietysti mun suosikki Alex Stubb oli paikalla. <3 Alex on ihqu, iik! Harmi vaan, että seisottiin just väärällä puolella niin ei nähty kuin ministereiden takaraivoja. Mutta laulut meni siis hyvin ja yritettiin virsissäkin hoilata mukana. Tosin en ymmärrä kuka oli keksinyt, että ensimmäinen virsi lauletaan molemmilla kielillä yhtäaikaa - oi ihanaa kakofoniaa.

Saarna se vasta olikin sitten mielenkiintoinen ja niin ajankohtainen. Paarma puhui luottamuksesta valtiovaltaan ja luottamuskriiseistä, valtiovallan kunnioituksesta jne jne You get the point. Matti-parka kuunteli varmasti korvat punaisena. Josta onkin pakko mainita, että jättäisivät nyt ne lautakasat rauhaan ja keskittyisivät ihan oikeiden ongelmien ratkomiseen. t. Nimim. saa ihottumaa ja pakkoliikkeitä jo sanasta "vaalirahakohu". Voisivat päättää vaikka mitä hullua kun media on pylly pystyssä Matin lautakasassa.

1809-2009-juhlallisuuksien jälkeen vietin illan Sibbellä, jossa meillä oli illanistujaiset uusille kuorolaisille. Harjoiteltiin lauluja ja kerrottiin kuoron historiasta. Mukava ilta laulun ja mässäilyn merkeissä - sanottiin, että ilta toteutetaan nyyttikestiperiaatteella ja huh, että ruokaa riitti.

Tänään luvassa kaupungilla kiertelyä ja illalla Heidin tuparit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...