torstai 8. lokakuuta 2009

Kuorosota?

Toivottavasti ei sentään, vaikka isäntäkuorot ovat meidän viikonlopun konsertin näppärästi kuorosodaksi nimenneet. Tänään hyppään siis Viikkarin kyytiin ja huristelen viettämään viikonloppua Linköpingiin Floran kanssa. Mukaan lähtee myös BD ja Lyran Helsingistä. Ohjelmassa on harjoituksia, konsertti ja juhlaillallinen eli kaiken puolin mukava viikonloppu tulossa, toivoisin!

Tänään kurkkasin myös Stockalle, koska Calvin Klein alushousut oli tarjouksessa! Vanhat ulos ja uusia tilalle. Harmi vain, että CK-liivit ovat niin minikokoisia! Minkähän näköinen mahtaa olla nainen, jolle menee XL-alushousut ja C-kupin liivit. Koska jo CK:n L-kokoiset housut ovat jo aika huget... Tässä ei ole selkeesti ajateltu ihan loppuun asti. Sad.

Akateemisesta tein pari kivaa löytöä: Suomipopin helmiä-nuottikirjan ja Helene Schjerfbeckin taiteesta kertovan kirjan. Herkusta mukaan lähti mehua, mausteita ja Jules Destrooper-keksejä, Bonne Maman-hillot sai jäädä hyllyyn, niitä löytyy vielä keväältä kaapista. Huomionarvoista on myös se, etten ostanut yhtään karkkia tai sipsiä - nada! Sain äsken pari työvuoroakin niin ei ahdista niin paljon päivän ostokset. Tosin kurjasti yks kurssi ja taidehissan tentti hankaloittaa työvuoroja, melkein tekis mieli skipata luennot ja tehdä vähän rahaa.... =/ Money money money, eihän sitä ilmankaan pärjää.

Nyt pitää hypätä äkkiä suihkuun ja sitten kerätä loput kamoista kassiin, sitten alkaa mun viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...