lauantai 24. lokakuuta 2009

Mieskuorolaulua ^ 100

Män i frack gör det bättre, MÅNGA män i frack gör det ännu bättre - lainatakseni kuorokaveriani Heidiä.

Perjantain hieman rasittavan työpäivän jälkeen tapasin ihanat hallituskaverini tortillan, viinin ja mieskuoromusiikin merkeissä. Kävimme kuuntelemassa YL:n ja OD:n kivan konsertin Sigyn-salissa ja jatkettiin vielä Edisoniin n. kaksille.

Konsertti oli hieno, tosin jostain syystä meidät oli laitettu istumaan riville 2, yksi rivi edessä tyhjä ja yksi takana... ja sitten muu yleisö. No, laulu kuului hyvin vaikka äijät näyttivät aika väsyneiltä. (konsertti 1 loppui about 10min ennen toisen konsertin alkua...)

Tänään oltiinkin sitten kuuntelemassa toisenlaista mieskuorolaulua Amandan kanssa Kårenilla, ÅSMA ja Gamlakarleby manskör esiintyivät. Konsertin teemana oli Tack för alla sånger eli kuultiin B&B:n musiikkia - Björn o Benny. Vaikka taso ei ollut ihan sama kuin OD/YL-konsertissa, tahtoa ja yritystä löytyi sitten sitäkin enemmän. Konsertti oli vain vähän turhan pitkä - vaikka BB:n biisit on tosi kivoja niin 20 kappaletta ei ihan jaksanut kuunnella. Sitäpaitsi Kårenin penkit ovat kovia, au.

Turussa on ollut kai torstaista tai perjantaista asti silakkamarkkinat eli perinteiset syysmarkkinat. Kävin tänään kiertämässä lähimmät kojut ja hakemassa markkinatunnelmaa. Päivä oli harmaa ja tosi kylmä mutta kannatti lähteä: loimulohta, suppilovahveroita, omenia ja karjalanpiirakoita lähti mukaan. Huomenna tarjoillaankin sitten suppiskeittoa sherryllä maustettuna nautittuna karjalanpiirakoiden ja munavoin kanssa, jälkiruoaksi omenakiisseliä kermavaahdolla! Nam!

Nyt laitan Casablancan dvd-soittimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...