torstai 22. lokakuuta 2009

Tentti ohi!

Huh, ensimmäinen tentti humanistisessa tiedekunnassa ohi! Ja olihan se aika erilainen kuin hankenin... Paljon pikkukysymyksiä ja vain yksi (1! miettikää!!) essee. Tentin jälkeen oli ihan ok olo, tunsin osaneeni ihan hyvin vaikka muutama vuosiluku meni vähän ohi. Ihanaa opiskella välillä jotain ihan muuta kuin talousjuttuja! Oli niin oikea valinta tämä taidehistoria, en malta odottaa uutta kurssia - toivottavasti luennoitsija on yhtä hyvä kuin ekalla kurssilla.

Tänään ja huomenna talossa tehdään viemärien puhdistusta ja koko iltapäivän on kuulunut mitä omituisempia ääniä. Kaikki viemäriaukot piti tukkia ja vesi on poikki klo 16 asti. No, toivottavasti tulee puhdasta!

Huomenna menen töihin ja sen jälkeen tapaan chacarron-sakin eli mahdottoman mainion hallitukseni; vietetään iltaa, käydään kuuntelemassa mieskuoromusiikkia ja hyvin todennäköisesti jatketaan chacarronin merkeissä kaupungille.

Hei ja mielellään saa suositella jotain kivaa ravintolaa Helsingissä, vie isän Picasso-näyttelyyn ja syömään ens viikolla isänpäivälahjana ja olisi hauska löytää joku kiva uusi ravintola Helsingistä. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Ja onhan se mukava viettää torstai-iltaa tämän hepun kaunista ääntä kuunnellessa:


Michael Bublé vallan vauhdikkaana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...