tiistai 14. heinäkuuta 2009

zzzzz

Töissä taas. Tänään(kin) on ollut suht rauhallinen päivä, mikä on tarkoittanut paljon nettisurffausta ja ajantappoa.

Viikonloppu meni kivasti ja nopeasti, oli mukavaa viettää aikaa äidin kanssa täällä Turussa, Kouvolassa on niin eri tunnelma. Käytiin ostoksilla, syömässä ja katsottiin Mamma Mia. Sain uudet kauniit verhot ja sainpa vihdoin ikkunankin pestyä. Ja eikös se olekin tuuriani, että seuraavana aamuna keskellä ikkunaa maisemaa haittaa linnunkakka... Huomenna saan sälekaihtimen, joten ei se kauaa siinä saa viihtyä. Kirkkaat ikkunat on jees, tosin ikkunoiden pesu kuudennessa kerroksessa on ihan pikkusen pelottavaa.

Toinen piina, mistä en meinaa päästä ovat nämä geelikynnet. Tänään menen jo kolmannelle henkilölle joka yrittää saada ne kuntoon. Totesi, että edellinen ei ole tehnyt hyvää työtä, fakta jonka jo itsekin huomasin. Ei geelin ole tarkoitus irrota viikon jälkeen. prkl. Katsotaan mitä tämänkertainen tätsä tekee.

Tajusin myös, että en ole kuunnellut uutta Britneytä ja konsertti on ylihuomenna. Pitää siis ottaa Spotifystä kuunteluun tämä uusin, että oon edes vähän mukana. Hauskaa tehdä pieni pikavisiitti Hesaan, nyt kun vielä tietäisin, että mihin sieltä suuntaan, Kouvolaan vai Loviisaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...