tiistai 21. heinäkuuta 2009

Päätöksiä

Tein juuri päätökset seuraavista hankinnoista; tarvitsen uusia kenkiä ja uudet silmälasit. Tämä on siis viikonlopun projekti, ostaa uusia kenkiä, mitkä on hyviä jalassa ja sitäpaitsi kauniita. Tämän innoitti yksinkertaisesti se, että heitin about 10 paria vanhoja risaisia kenkiä roskiin. En ymmärrä, miten olen säästänyt tuollaisia hirvityksiä, siinä luulossa, että ehkä joskus jonainpäivänä en vielä kunnostan. Hyi yök. Roskiiiin ja uutta tilalle!

Silmälasiprojektini taas johtuu siitä, että vanhat lasini eivät kerta kaikkiaan enää tee tehtäväänsä. Sitäpaitsi käytän liikaa piilareita, olisi silmille ihan hyvä välillä käyttää laseja. Haluaisin tällä kertaa metallisankaiset lasit, netistä ei oikein tahdo löytyä sopivaa kuvaa. Toivottavasti myös Turun Specsaversillä on kivoja Tommy Hilfiger-sankoja, joita kävin jo Kouvolassa katsastamassa.

En ymmärrä mistä into tallettaa kaikki vanha tavara tulee!? Kaapissa roikkuu puseroita, joita "ehkä sitten joskus vielä käytän". Muka. En käytä - paidat kokivat saman kohtalon, tosin hyväkuntoisimmat lähtivät äidin mukana Kouvolaan, kirppikselle myyntiin. Ei ihmekään kun vaatekaappi pursuilee yli äyräiden kun väkisin haluan säästää 5 vuotta vanhoja paitoja, jotka teoriassa ovat ihan käyttökelpoisia mutta vain teoriassa.

Päivän ärsytys: puhelinmyyjät, jotka soittavat ihan koko ajan, kaksi kertaa päivässä samasta paikkaa, johon jo kerran olen sanonut ei kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...