sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Hei Muuuu-uumiiiit!

Nyt on käyty myös Muumimaassa. Kun itse en lapsena päässyt niin otan nyt takaisin sitten, kaikki Puuhamaat, Muumimaat ja muut maat. :) Lottea vähän ujostutti Muumit ja sitten Haisuli vielä nappasi Loten lippiksen! Me saatiin makeat naurut mutta Lotte-parka järkyttyi.

Kaiken kaikkiaan kiva päivä, mulla on niin reipas kummityttökin, Annika just ja just 5 kk oli hengessä mukana. Hekotteli ja kurkki vaunuistaan.

Eilen kävin kaupungilla ja torilla, mukaan tarttui ihania makeita mansikoita ja pinkit kengät ja pinkki pusero. En vaan voi ymmärtää, että valitsin taas liian pienet kengät! Kaupassa ne tuntuivat ihan hyviltä, ja kokoa suuremmat lonksuivat vain jaloissa. Nyt kotona nämä pienemmät tuntuvat tosi tiukilta.... Äsh, en tajua miksi en osaa ostaa oikean kokoisia kenkiä!

Kaiken kaikkiaan siis kiva viikonloppu, ehkä ensi viikolla menen joku ilta tervehtimään vielä Lottea ja Annikaa jos sattuu kivat uinti-ilmat. Ovat nimittäin lomalla mökillä tuolla Paraisilla!

2 kommenttia:

  1. Sommar och sommarvärme betyder väldigt ofta svullna fötter, tyvärr... Det är svårt att köpa skor på sommarn tycker jag!

    VastaaPoista
  2. Sant! Dessutom tror jag att jag har någon konstig mellanstorlek, 38 är oftast för stora o så 37 en aning för små. Jag hade skorna på jobbet idag o det kändes helt ok, men int kan man riktigt gå långa sträckor med dem inte... :/

    Love-Hate-relationship med skor... livet e svårt

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...