torstai 30. heinäkuuta 2009

I'm in love!


Näihin ihanaisiin:

Löytö Kenkäfriikin alesta, juuri precis sellaiset, jota olen jo kauan kaivannut, kun lempiloafereitteni valmistus (Clark's) lopetettiin. Mukavat jalassa, kauniin kapea malli ja mikä ihana väri, kiva metallin kiilto. I'm in love with my new shoes. Oh yes.

Tässä pari kuvaa kylppärin freesauksesta:


Eli ei sen kummempaa, vähän tavaroita kasaan ja vihdoin ja viimein sain jalkakylpysuolalle tuollaisen lasipurkin. BTW käytän noita Biothermin Aquasource ja BioPure-tuotteita, voin suositella lämpimästi. Ovat hieman kalliimman hintansa arvoisia.

Ja vielä yksi kuvatus, tästä yrittävät ilmeisesti tehdä kesän hittijuomaa. Rosé-viiniä jääpaloilla. Ihan hyvältä maistui lämpimässä kesäillassa Vanhan terassilla ennen Britneyn konserttia, jossa olin siis Tiian kanssa about viikko sitten.


Pitää vielä linkittää suosikkijulkkikseni blogiin, täältä löytyy uusin Madonna-biisi, aika hyvä! Ja blogihan on tämän huipun tyypin:


Perez <3
1 kommentti:

  1. Tääänks för länken ti Madonna-biisin :) Hörde den igår första gången på radion, men hittade ingen vettig version på youtube eller spotify..
    Krams,
    Hansqi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...