tiistai 7. huhtikuuta 2009

Mihin se maanantai katosi?

Välillä aika vaan menee liian nopeasti. En voi käsittää, että tänään on tiistai. Mitä maanantaille tapahtui? Pelottavaa...

Viikonlopun sotkut on aika lailla selvitetty, vielä ei ole ainakaan mitään järisyttävää kuulunut ÅA:lta. Toivotaan, että asia on tällä selvä.

Tänään olen jo ollu superahkera, kävin kandiohjauksessa ja kärvistelin M:n superpitkästyttävällä luennolla. En voi ymmärtää miten ko. henkilön annetaan opettaa! Luennot eivät ole pakollisia, mutta tänäänkin saatiin sitten case-työ, jonka deadline on parin viikon päästä. Tekstiä ei tietenkään löydy Moodlesta saatika netistä vaan opettajalta saa kopion lainaksi. Hän ei ollut tietenkään kopionut tarpeeksi monta, joten mun täytyy vielä illalla hakea lappuset koululta. Ja mitä tekevät ne, ketkä ei tänään olleet luennolla?! No, ainakin valkokangas oppii tällä kurssilla paljon logistiikasta, kun tätsä puhuu sille koko ajan. Grrr.

Huomenna lähden Pääsiäisen viettoon Kouvolaan, otan koneen mukaan ja yritän saada kandiin vauhtia. Aamuinen ohjaus oli hyvä, kuvittelen nyt ainakin tietäväni mitä tehdä. Laitoin myös vielä kysymyksiä markkinoinnin osastolle ja toivon, että ne vastaa ennen deadlinea :)

Nyt laukku pakkaukseen ja viimeinen tiskivuori selvitykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...