perjantai 17. huhtikuuta 2009

Floraaaa!

Jee, kuulin just Emmalta, että saadaan Floravaatteet ensi viikon puuhailtaan sovitettavaksi! Voidaan valita kahdesta eri hupparityypistä ja sit on vielä yksi pikeepaitakin! Hihii, kyllä, olen kuoronörtti koska olen niin innoissani tästä.

Tuli vasta nyt jälkeenpäin mieleen, että vois kysyä jos siihen pikeeseen sais myös "tittelin" et saatais niistä samalla hallituspaidat... En tiedä innostuuko muut mut katsotaan. Viime vuonnakaan ei saatu aikaiseksi mitään hallitusjuttua, nyt on ihan pakkopakko.

Vieläkin on karkki/herkkulakko pitäny vaikka mudcake kummittelee pakastimessa. H:n kanssa käytiin kehittävä keskustelu karkkihimosta - pakko vappuun asti nyt kestää. Sitäpaitsi sunnuntaina saa äidin tekemää cheesecakea ristiäisissä, sitä on aivan pakko saada palanen. Kävin tänään spinnissä ja pumpissa ja meinasin kuolla sinne pump-tangon alle! En o pitkään aikaan käyny tuossa yhdistelmässä enkä muistanu kuinka rankkaa se on.

Päivän toinen ihmetys tai ärsytys on kakunkoristeiden mauttomuus! Minkä ihmeen takia niistä pitää tehdä niin ällöjä ja rumia!!! Sitten kun A perustaa sen konditoriansa niin vaadin sinne kauniita ja tyylikkäitä kakunkoristeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...