keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Houkutuksia

Tänään jatkui siis projekti Terveelliset elämäntavat siten, että kävin kaupassa ostamassa salaattitarpeita, porkkanaa ja kukkakaalia kanafileiden kanssa. Loistava idea sinänsä, tosin Citymarket oli päättänyt laittaa kaikki Pääsiäiskarkit alennukseen ja vielä ne ihanat Fazerin pienet suklaapatukat, ne jugurtti- ja marianne ja suomisuklaat! Ääk! MUTTA! Kävelin kaikkien tarjousten ohi, en ostanut yhtään herkkuja, huurrraaa for me! Eilen en ottanut kokouspullaakaan niin että nyt on kyllä hyvä mieli. Ensimmäinen tavoitteeni on Vappu, silloin väkisinkin joutuu ehkä herkuttelemaan. Mutta mun mielestä silloin voinkin jos olen nämä viikot siihen asti pysynyt kuivilla. (tosin sunnuntaina on ne ristiäiset, kakkua pitänee maistaa)

Ja ristiäisistä tulikin mieleeni, että mähän olen siis sylikummi, joudun jännittämään sen lapsosen kanssa etten vaan pudota sitä. Lapsiraukka. Toisaalta kiva kuulla mikä sen nimeksi tulee, luulen, että se on jotain L:llä alkavaa, ehkäpä Linda. (kuitenkin siitä tulee joku Eleonoora tms...)

Tänään on ollut tosi nätti kevätpäivä enkä ole edes jaksanut stressata kandista, jonka toinen deadline on maanantaina. En ole tehnyt roskalle yhtikäs mitään mutta olen luottavainen. Kyllä se kirjoittaa vielä itsensä tässä viikonlopun aikana.

Nyt BodyJam, vaikka ällöttää mennä sinne pomppimaan näiden läskien kanssa, hyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...