perjantai 24. huhtikuuta 2009

Good ol' times

Kuten Amanda asian ilmaisi; tällä viikolla kolme iltaa Sibbellä :) Harjoitusta harjoitusta ja Florapuuhaa.

Kokkailtiin eilen siis Heidin kanssa tortilloja, roudattiin Cittarista kassikaupalla tavaraa - mahtoi olla hupaisa näky kun mun fillarista roikkui joka kohdasta kauppakassi, tarakalla oli siiderilaatikko, mulla iso reppu ja Heidillä molemmissa käsissä tavaraa. Mutta selvittiin Cittarista Heidille ja sieltä Sibbelle. Hyvä me!

Sain myös nähdä Heidin ihanan uuden kodin, aivan tosikiva kämppä tässä mun kulmilla (In da hood), parveke, johon paistaa aurinko ja isot huoneet. Ei paha ei paha. Parveke soveltui erinomaisesti jäätelön syöntiin ja siiderin juontiin! Oi va light!

Puuhailu sujui myös kivasti, Floralakana sai piristystä, kutsut postitettiin ja flyersit leikeltiin. Ja tortillat onnistui erinomaisesti, nams! Tänään käydään Inka-Marian kanssa Ålandsbankenissa ruinaamassa rahaa ja kyniä, muuten tämä vkl menee tehtävien parissa. AHDISTUS!
* Supply chain management case - deadline sunnuntaina
* Kandiraportit, jokaisen kandista kirjoitettava 1 sivu, tehtävä opponointi ja oma esitys. Deadline kai myös sunnuntaina
* Strategisk praxis tehtävä, onneksi deadline vasta tiistaina mutta ma ja ti menee kandisemeissä...

Meinaan silti käydä hakemassa Amandalta kolmannen Twilight-osan, se tulee iltalukemiseksi.

Jaa pitikö mun siis blogata vai kirjoittaa tehtäviä, hä?!

ps. nyt kun blogi on lukkojen takana niin ystävät esiintyvät tekstissä omilla nimillään. saa protestoida jos haluaa. lupaan ainakin kuunnella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...