maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa ja uuden linssin testausta.


Vietimme joulua hiljaisuudessa hyvin perinteisissä merkeissä. Muutaman vuoden palvellut muovikuusi sai tänä vuonna jäädä pakettiin, kun päätimme satsata koiraystävällisempään versioon. Löysin porvoolaisesta kukkakaupasta kauniin peltisangon, johon haimme mökiltä pienen kuusen kummipoikani kanssa. Eihän tuo maailman kaunein ole, mutta ajaa asiansa. Koristeina rakkaimmat joulukoristeet, niitä en koskaan tule vaihtamaan! 





Tämän vuoden uutuuskoriste on Martinexin hupaisa kuusenvartijatonttu. Kuusi sai olla lähes koko joulun ihan rauhassa uteliaalta nenältä - vasta tänään tyyppi hoksasi pörröisen pallon alaoksalla. 

Alimmassa kuvassa onkin sitten jo ale-ostoksia! Sokoksen ale alkoi jo aatonaattona ja yllätyksekseni Kouvolan Sokokselta löytyi vielä Pentikin kivoja kynttilänjalkoja. Nämä olivat kuulemma olleet niin suosittuja, että olivat loppuneet monesta liikkeestä jo kauan aikaa sitten. (Pallokynttilät olivat alunperin sipulikynttilöitä.) Pikkuinen Pentikin poro taas piileksii tällaisessa kynttilänjalassa, joita löysin kaksi kappaletta 50 prosentin alennuksella, jes!

Toivottavasti joulunne sujui mukavasti. Nyt kohti vuotta 2014!



6 kommenttia:

  1. Aivan ihana tonttunen! Ja noi kynttilänjalat. :)
    Ihanaa uutta vuotta Petra. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta sinulle Petra !

    VastaaPoista
  3. Musta noi tontut on aivan ihania. Yritin Jyskistä etsiä alennusmyyntien aikaan, mutta ne oli loppu. Onhan niitä muualla, mutta jotkut on tosi tyyriitä. Nyt olis ollut yhdessä paikallisessa "ryönämarketissa" alennuksessa, niin mies heti valitti että ei niitä nyt joulun jälkeen voi ostaa. Ai miten niin ei voi, on sitten ens vuodeksi valmiina. Oon myös ihastellut sellaisia isoja tonttuja jotka voi pistää vaikka tuolille.

    Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, alestahan sitä just pitääkin ostaa joulujutut! :D Mut en mäkään bongannut enää aleista näitä harmaalakkeja. Olisin nimittäin ostanut vielä toisen ;)

      Kivaa uutta vuotta myös sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...