torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden herkut

Photo & Video Sharing by SmugMug

Valmistin uuden vuoden päivälliselle ankankoipia porkkanapedillä Inka-Marian vinkin mukaan! En ollut aiemmin ankan confita valmistanut mutta hyvää tuli ja suhteellisen helposti.

Annoin porkkanoiden ensin muhia uunissa keskenään kera ankanrasvan, hunajan, omenalohkojen ja mausteiden. Sitten lopuksi heitin ankankoivet porkkanapedin päälle ja grillivastuksen alle. Koko komeuden tarjosin perunalaatikon ja punaviinin kanssa. Niin, eihän se perinteinen perunalaatikko varmasti paras lisuke ole tämän ranskalaisen herkun kanssa, mutta hyvältä se siitä huolimatta maistui! Kiitos vinkistä I-M! :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...