tiistai 10. joulukuuta 2013

Winter fell

Wintery scene

Vietän parhaillaan joulukuuta Kouvolassa. Täällä on jo täysi talvi päällä ja sehän minua riemastuttaa! Maisema on kauniin luminen eikä kuraisesta koirasta ole tietoakaan! (wohoo!)

Kävimme Kodan kanssa lauantaina pitkällä lenkillä ja kuvailin samalla lumista lenkkipolkua. Ihan helppo tehtävä ei ollut, kun koiruus säntäili ihan intopiukassa ympäriinsä ja hermoistui, jos jäin liian kauaksi aikaa mallailemaan kuvakulmia. Ja kuulkaapa, onpa opettelemista tuon peruszoomilinssin käytössä kun on tottunut 50 mm:n hieman valovoimaisempaan objektiiviin. Nyt ihan oikeasti alan säästämään sitä uutta linssiä varten.

Tämä lenkkipolku on ihan keskustan kupeessa ja kiertää pienen suoalueen. Mistään virallisesta ulkoilupolusta ei kuitenkaan ole kyse, mutta koska yksi tienpätkä on liikenteeltä suljettu, reitti sopii oikein hyvin ulkoiluun. Lauantaina reitillä ei tullut yhtäkään kulkijaa vastaan, joten saimme ulkoilla ylhäisessä yksinäisyydessämme. Sunnuntaina vietimmekin sitten pitkän tovin koirapuistossa, jossa Kodalla oli treffit suloisen Ninja-neidin kanssa. Koirakuvia löytyy tuttuun tapaan Kodan Facebook-sivuilta.

Näihin talvisiin tunnelmiin - touhukasta tiistai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Onpa siellä lumista! Helsingissä on ihan vähän lunta ja sekin tullee sulamaan lähipäivinä... Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetki saatiin nauttia talvesta mutta nyt täälläkin sulaa ja harmaata... :/ ja liukasta!!

   Poista
 2. Vitsit kun upeita kuvia! Ihana katsoa talvisia kuvia, kun ei täällä meillä vaan mitään lunta ole. Ilmeisesti reissun aika missasimme senkin vähän mitä tänne tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jouluksi tulee sitten valkoista taas maahan! Nyt tosiaan täälläkin harmaata ja tylsää... :/

   Poista
 3. Ihania kuvia. Mä en ole oikean talvi-ihmisiä, mutta kyllä talveen kuuluu lumi. Nyt harmitti, kun oli niin pitkään lunta ja sitten jouluksi suli pois. Aattona täällä oli vähän lunta, mutta suli samantien ja nyt on taas ihan pikkuisen.

  Monet talviset kuvat on todella ihania vaikka ei muuten talvesta niin välittäisikään ja on lunta ihan kiva sisältä katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Oli kyllä tosi kurjan musta joulu :( Mulle sopisi talvella muutama miinusaste ja juuri näiden kuvien verran lunta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...