sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisuja ja ystäviä

Näistä kahdesta osasesta muodostui lauantai-iltani.

mansikat

Kokoonnuimme taas rakkaiden ystävieni kanssa herkuttelemaan Euroviisujen varjolla. Tällä kertaa en lauantain päiväohjelman takia itse ehtinyt leipoa, joten ostoherkkulinjalla mentiin. Onneksi ystäväiseni olivat puuhanneet senkin edestä: tarjolla oli herkullista parsakaali-feta-piirasta, vuohenjuusto-parsa-avokado-salaattia ja jälkkäriksi mansikoita ja jäätelöä. Lasiin kaadettiin Lambruscoa.





Ilta oli tosi lämmin! Parvekkeelta avautui kaunis kesäinen näkymä ja Inka-Marian viljelykset sekä Jenna nauttivat täysin siemauksin ilta-auringosta.



Tämä kuva inspiroi: kesäksi haluaisin itselleni välimeren parvekkeen 
eli tuoksuvia yrttejä, laventelia ja yhtä komean sitruspuun, kuin tuo Inka-Marian yksilö! 


Mikä oli muuten teidän suosikkiviisunne? Itse kyllä kovasti kannustin Kristaa mutta myös Norjan biisi oli hieno. Voittaja-Tanskan kipale oli tarttuva mutta minua kyllä häiritsi suloisen Emmelien shakiramaisuus...

8 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kisakatsomo teillä!

    Mä tykkäsin kovasti siitä Unkarin biisistä, vaikka omassa kaveripiirissä se ehdittiin jo leimata puolentoista nuotin hipsteriveisuksi, joka "voisi soida eternal remixinä vegaanisia ja rasvattomia luomukeksejä myyvän kahvilan taustalla eikä kukaan huomaisi mitään". Makuasioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vaikkei se Unkarin kappale nyt kaikista monimuotoisin ollut, niin silti ihan symppis ja kiva kesäbiisi :) Vähän sellainen Jack Johnson -fiilis tuli siitä!



      Poista
  2. Oma suosikkini oli Islanti, jonka viisusta tajusi ruotsin perusteella aika paljonkin, muinaisislannin kurssilla oppimani on jo autuaasti unohtunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se Islannin komea viik... siis kaunis kappale ;) oli minunkin mieleeni! Ystäväporukkani muunsi kappaleen nimen saman tien jägarliviksi, joka vähän himmensi biisin kauneutta...

      Poista
  3. Oi upeita herkkuja teillä. Nälkähän noita katsellessa tulee :)

    Oma suosikkini oli Tanska, hauska kappale. En tosi katsonut kisoja,mutta lähin työkaveri on oikea fani,niin pitihän niitä kuunnella osa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikas salaatti ja hyvä suolainen piiras, eipä sitä paljon muuta tarvita iltapalaksi! Mansikat maistuivat myös ihanalta jäden kanssa :)

      Poista
  4. Upeita kuvia! Näistä huokuu kesäfiilis! :))
    Ansku, Valentine's Afternoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantai olikin aivan upea ilta - ensi kertaa tänä vuonna tuli sellainen todellinen "kesäfiilis" :) Kesän valo saa kuvatkin taas ihan erinäköisiksi, joten lisää aurinkoisia päiviä vaan tännepäin! :) Kiitos kommentistasi Ansku!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...