maanantai 31. joulukuuta 2012

Heippa 2012!

Vaikka vuoteen 2012 on mahtunutkin paljon ihania hetkiä, olen toooosi iloinen, että saan sanoa heippahei menneelle vuodelle ja katsoa eteenpäin.

Tässä kuitenkin muutamia hyviä hetkiä omituiselta välitilavuodelta, joka hujahti ohi hurjaa vauhtia.

Tammikuussa muutin takaisin Turkuun. Sisustelin kaverinkaverilta vuokraamaani kaksiota pikkuhiljaa ja yritin asennoitua gradun kirjoittamiseen.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Helmikuussa kyläilin ystäväni luona Tukholmassa ja leivoin laskiaispullia. Seurasin presidentinvaaleja ystävien seurassa ja jatkoin asunnon kotoistamista.


Maaliskuussa juhlistin syntymäpäiviäni leipomalla kinuskikarpalokakun ja tein keväthankintoja sekä vaatekaappiin että meikkilaukkuun. Parvekkeella ensimmäiset pienet narsissinalut nauttivat kevätauringosta.


Huhtikuussa vietin pääsiäistä Kouvolassa ja kuvailin pihapiirissä viihtyvää suloista oravaa. Turussa herkuttelin ystävieni kanssa simpukoilla ja parsalla, ja ehdinpä vielä sirkukseenkin kummipojan perheen kanssa!


Toukokuussa avasin terassikauden sekä ystävien kanssa kaupungilla että ihan kotosalla. Toukokuussa vietettiin myös parhaan lapsuudenystäväni ihania häitä Suomenlinnassa.


Kesäkuussa elin After workien voimalla ja ihastelemalla kaunista kesä-Turkua.


Heinäkuussa kesä ystävien seurassa jatkui, kokeilin ihan parasta jälkiruokareseptiä ja mietin, kuinka paljon yhtenä kesänä voikaan sataa...


Elokuussa parvekkeen antimet odottivat sadonkorjuuta, tein kirpparilöydön sekä nautiskelin lämpimistä elokuun illoista parvekkeella. Mustikkapiirakan toinen versio, se perinteisempi, voitti selvästi.


Syyskuussa vietimme isän 75-vuotisjuhlia sekä rapujuhlia.


Lokakuussa Turkuun satoi ensilumi - tuo lauantaiaamu olikin yksi kauneimpia päiviä koko vuonna! Töiden takia pääsin kuvaamaan voimistelukilpailuja, ja lokakuussa pääsin vihdoin myös käymään Loviisan Aitassa Ruskolla. Silakkamarkkinoilta löytyi hyvää tyrnimehua sekä loimulohta.


Marraskuun puolella ystäväni pääsivät koekaniinien rooliin, kun kutsuin heidät testaamaan kurpitsakeittoani. Kukaan ei kuollut eikä ilmeisesti saanut mahavaivojakaan, win! Marraskuussa pukeuduin heppatunikaan ja kokeilin klassisenpunaista huulipunaa. Kuukauden viime päivinä minusta tuli sitten vihdoin kodinomistaja!


Joulukuu onkin sitten mennyt aivan järkyttävää vauhtia. Ehdin muuttaa, laittaa hieman tavaroita järjestykseen ja tietysti hankkia pienen joulukuusen uuden kodin parvekkeelle. Jouluvalmisteluihin kuului mm. perunalaatikon tekoa, leipomista ja tietysti lahjojen paketoimista.



15 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Sulla kyllä on sisustuksellista silmää :). Hyvää uutta vuotta ja onnea uuteen kotiinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) Samoin oikein hyvää alkavaa vuotta 2013! Tulehan joskus käymään Turussa!

      Poista
  2. Olipas kivoja kuvia vuoden varrelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vaikka vuosi on ollut vähintäänkin omituinen välitila, niin näitä kuvia selatessani huomasin, että monta hyvää hetkeäkin vuoteen on mahtunut. Loistavaa 2013:a!

      Poista
  3. Gott nytt ar söta Petra-Pauliina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack detsamma Sofia! <3 Lyssnar/tittar faktiskt just på nyårskonserten från Wien och beundrar det vackra österrikiska landskapet!

      Poista
  4. Menestystä alkaneelle vuodelle kaima!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia vuoden ajalta! Oikein hyvää alkavaa vuotta!

    VastaaPoista
  6. Hyvää uutta vuotta sinulle! :-)

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus! Nämä vuodenpäätöspostaukset on kyllä kivoja. Täytyy koittaa itsekin rustailla vastaava viikonloppuna. :)

    VastaaPoista
  8. Harvinaisen ihana kuvakollaasi menneestä vuodesta! :) Todella kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...