sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulupöydässä

Vielä ennen vuoden vaihtumista ehdin vilauttaa teille, miltä joulupöydässämme näytti tänä vuonna. Kuvat ovat jouluaatolta ja joulupäivältä.

Photo & Video Sharing by SmugMugJoulupöydästämme löytyy aina perinteisiä herkkuja; laatikoita, punakaalia ja kinkkua. Alkupalaksi laitoin tänä vuonna maksapateeta ja karpalohyytelöä lähileipomon ihanalla ruisleivällä sekä graavilohta ja katkarapuherkkua kalakaupasta. Jälkiruoaksi tein Sofién ohjetta mukaillen pannacottaa, jonka päällä on perinteistä ja ah niin jouluista "sekametelisoppaa". 

Pannacottani maustin muuten glögin lisäksi Aspen Cider Spices -mausteseoksella, joka on ihan huippukätevä tuote! Esim. omenamehuun lisättynä autoilijatkin saavat nauttia ihanasta joulujuomasta, ja sekoitus toimi myös hienosti jälkiruoassa ja kakuissa.


Tältä siis näytti joulumme vuonna 2012! En voi uskoa, että parin päivän kuluttua elämme jo vuotta 2013 - huh...

2 kommenttia:

  1. Oi kun teillä on ollut kaunista. Minä en äidillä malttanut kuvata kun oli kaikkea herkkua niin paljon tarjolla! Kotona sitten joulupäivänä oltiin laiskoja ja mussutettiin vaan pakastepurkeista suoraan kun eri jouluruokia syödään. Josko vaikka ensi vuonna saisi aikaan kotonakin ihan kattauksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Muutamia uusia juttuja oltiin tälle joululle ostettu, kuten nuo Riviera Maisonin tabletit ja Bon appetit -lautasliinarenkaat, joten oli kiva päästä kattamaan. Minä olenkin meillä se kattaushitler, joka ei päästä syömään, ennenkuin lasit, lautasliinat ja ruokailuvälineet ovat oikeilla paikoillaan ja kynttilät sytytetty ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...