tiistai 13. marraskuuta 2012

No7 -meikit testauksessa!

Muistatteko, kun vähän aikaa sitten hehkutin No7-meikkisarjan paluuta Suomeen?

Photo & Video Sharing by SmugMug

Ennenkuin ehdin kauppaan, minuun otettiin yhteyttä viestintätoimistosta ja sain valita testattavaksi kaksi tuotetta. (kiitos Satu ja No7!) Valinnan varaa oli hurjasti, mutta päädyin lopulta kirkkaanpunaiseen huulipunaan sekä poskipunaan. Huulipuna on nimeltään Siren ja kuuluu Moisture Drench -sarjaan.



Poskipunaa en vielä ole ehtinyt testaamaan, mutta sävy vaikuttaa kauniilta ja luonnolliselta talviväriltä. Kevääksi ostamani Chanelin pinkki poskipuna onkin alkanut tuntua liian... no, pinkiltä. Itse tykkään näistä puuterimaisista poskipunista, joten kiva päästä testaamaan tätä punaa nimeltä Soft Damson. (Tiesittekö muuten, että damson on suomeksi kriikuna? Minä en tiennyt, ennenkuin googlasin...)





Siren on tosi kaunis punaisen sävy, olin tästä tuotteesta iloisesti yllättynyt! Sävyssä on selkeästi hieman sinistä joukossa, koska se sai hampaat näyttämään kovin valkoisilta! Kuvat ovat tylsiä Photobooth-kuvia... pardon...

Puna tuntui mukavalta huulilla ja pysyikin aika kauan siistinä. Tosin rajauskynä pitäisi vielä hankkia, ennenkuin lähden tätä juhlissa käyttämään. Mutta tällaiselle huulirasva-/huulikiiltotytölle kivaa vaihtelua ja koostumuksen takia lähtee kyllä käyttöön!

6 kommenttia:

  1. Kivan värinen toi huulipuna, oon ihan tosi huono käyttämään huulipunia ja -kiiltoja vaikka niitä multa löytyykin ihan kivasti. Viimeksi sain Cosmopolitanin tilauksesta tilaajalahjaksi Lumene Natural Coden huulipunan ja -kiillon. Kiiltoa olen kokeillut jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytän useimmin vaan huulirasvaa mutta välillä on kiva juhliin laittaa väriä huulille. Natural Code-juttuja en olekaan kokeillut mutta muuten tykkään kyllä Lumenen tuotteista. Etenkin se viime vuonna (?) tullut huulilakka oli tosi kiva :)

      Poista
  2. Jättesnygg färg på läppstiftet! Passar dig faktiskt bra :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack :) Gillar färgen, kanske något för julfesten? :D

      Poista
  3. Tosi kauniin sävyinen huulipuna! Itse haluan ehdottomasti jossain vaiheessa kokeilla No7:n meikkejä. Tiedätkö, ovatko ne jo tulleet myyntiin Sokokselle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuotteet ovat kaupoissa! Ja heillä näytti olevan vielä tarjous: jos ostaa 2 No7-tuotetta, saa luomivärin kaupan päälle. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...