perjantai 23. marraskuuta 2012

Köhköh

Kuva arkiston kätköistä via WeHeartIt.com

Syksyn blogijumitus jatkuu, kun "tässä on nyt vähän kaikkea..." ja kaiken huipuksi iski flunssa! Aika kauan sain pidettyä tämän lähinnä ärsyttävän taudin pois vitamiineilla, tyrnimehulla ja käsiä ahkerasti pesemällä, mutta eihän sille sitten mitään voi, jos jostain pöpö on systeemiin päässyt.

Koko viikon olen palellut ja aivastellut, joten olisihan se pitänyt arvata. Eilen sitten ryhmätyötä (in English) tehdessä huomasin, että sanat katosivat ja kotiin päästyäni pää olikin jo ihan pyörällä. Kuume kun aiheuttaa minussa sen, että ajatus jumiutuu, pyörryttää ja väsyttää. Lopulta kömmin peiton alle nukkumaan ilta kasilta zzzzz. Nyt ajatus tuntuu luistavan hieman paremmin, joten päätin naputella pienen tekstin.

Blogin verkkainen päivitys jatkuu siis varmasti jouluun, mutta sitten... mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan...!

Nyt takaisin peiton alle, hitsi, kun uuvuttaa!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! :) Lohduttavaa toisaalta myös kuulla, että en ole ainoa jolla blogi päivittyy hitaanlaisesti ;) Mutta tuossapa olisikin hyvä uuden vuoden lupaus; blogin ahkerampi päivittäminen :)

  VastaaPoista
 2. Stackarn! Krya pa dig! Glöm inte att delta i Swarovski lotteriet hos mig! Jag tror du skulle tycka om dem...

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Paljon lepoa ja lämmintä juomaa :)

  VastaaPoista
 4. "If you think sunshine brings you happiness, you haven't danced in the rain" - Korkkasin yhden Happy Joe -siiderin ja nyt muistin kurkata korkkiin! Pikaista paranemista, villasukkia ja lämmintä juomaa! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...