maanantai 5. marraskuuta 2012

Mekkoja mekkoja mekkoja!

Pikkujoulukausi lähestyy uhkaavasti ja taas tuntuu, ettei vaatekaapista löydy yhtikäs mitään! Lähdin siis  Dorothy Perkinsin verkkokauppaan surffailemaan ja katsastamaan, löytyisikö putiikista minun vartalomallilleni kauniita juhlamekkoja.

Muutama kivannäköinen yksilö sieltä löytyi, mutta ihmettelen vieläkin, kuinka vähän eri mallisia mekkoja noinkin isossa verkkokaupassa onkaan! Ymmärrän kyllä, että nyt juuri tietyn malliset mekot ovat muotia, mutta on hassua, ettei valinnanvaraa silti tarjota eri kokoisille ja mallisille naisille! Etenkin kun kyseessä on brittiläinen kauppa (ja faktahan on, että ko. maassa isot koot menevät kuumille kiville), voisi kuvitella, että malleja löytyisi myös vähän laajemmin.

Tässä muutama suosikkini:

Photo & Video Sharing by SmugMug

1. Beige/Black dipped hem dress - näissä kahdessa ensimmäisessä pidän ihanan valuvasta ja ilmavasta helmasta. Toisaalta alushamosen lyhyys mietityttää, myöskään tuo kaula-aukko ei ole imartelevin.
2. Asymmetric wine dress - Tämä on kiva, mutta onkohan tarpeeksi juhlava? Yläosa aika mitäänsanomaton, mutta ehkäpä jollain kauniilla statement-korulla tähän saisi hieman blingiä ;)
3. Teal chiffon wrap dress - kahdessa viimeisessä kaula-aukko vaikuttaa kauniilta, mutta ovatko hieman tylsiä?
4. Cobalt pleat wrap ponte dress - tämä sininen voisi kyllä olla tyylikäs, mutta en tiedä, olenko vielä valmis näin aikuismaiseen mekkoon :D

Ja niin, löytyihän sieltä arkeenkin muutama aika kiva juttu...


5. Grey PU collar dress - hei näyttääkö vähän mukavalta?!
6. Horse print shirt dress - mieletön printti! 

Mitäs tykkäätte? Tekisi niin mieli tilata ainakin mekot 1 ja 6...! Mutta hitsi, mahtaako tuo nro 1 olla kuitenkin vähän väärä malli kokoiselleni... hjälp!

8 kommenttia:

  1. Jag tycker om nummer 2! Kvinnlig och dramatisk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Den beställde jag! (och häst-klänningen) Jag tror den blir riktigt fin till julfesten med de rätta accesoirerna.

      Poista
  2. Toi alarivin harmaa on jotenkin tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä se näytti jotenkin mukavalta ja samalla mielenkiintoiselta. Tilaukseen lähti kuitenkin heppamekko ja punainen juhlamekko. :)

      Poista
  3. Loistavalinta! Mäkin oisin ottanut noista just punaisen ihanuuden ja heppamekon. Jos tuo punainen ei muuten ole tarpeeksi juhlava, niin vaan hirveesti kultakoruja ranteisiin ja kaulaan. Heppamekko on printiltään tosi jännä, harmi kun itse en yhtään osaa käyttää paitamaisia mekkoja. Aina tulee sellainen olo, että housut unohtui kotiin :)) Tosin mikäs sitä estää yhdistämästä sitä housujen tai legginsien kanssa. Laitahan sitten kuvia kun saat nämä mekot kotiin. Toivottavasti ne on odotuksiakin paremman näköiset sitten luonnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin ajattelin, että satsaan sit asusteisiin. Nyt vaan toivon, että koko menee oikein!

      Ja niin, että tuo paitamekko on tarpeeksi pitkä ;) Onneksi mä olen niin lyhyt, että usein sitä ongelmaa ei ole :)

      Poista
  4. Tuo viininpunainen on mun mielestä kovin ihanan mallinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin ihastuin mekkoon 1, mutta punainen mekko päätyi lopulta ostoskoriin. Se tuntui vaan kivoimmalta pikkujoulumekolta! :) Toivottavasti on kiva livenäkin!

      Kiitos kommentista Reetta! :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...