maanantai 10. tammikuuta 2011

Hohhoijaa...

... ei ole helppoa saada matkapuhelinliittymä tässä maassa. Ensin piti olla passi ja vuokrasopimus, sitten sekään ei käynyt vaan vuokrasopimus olisi pitänyt käydä rekisteröimässä kaupungintalolla. Belgacom/Proximus, thumbs down, Mobistar two thumbs up - työkaverini sanoi, että siellä riitti passi ja sai sitäpaitsi hyvän diilin.

Huomenna siis Mobistariin - ehkä vois kurkata johonkin toiseenkin kauppaan siinä Chaussée d'Ixelles'lla. (tarvitsisin nimittäin kengät)

Aijoo, mun pitäis kai tehdä jotain gradullekin mutta en jaksa vielä. Ensi kuussa sitten... I promise.

Tekee mieli pizzaa...

10 kommenttia:

 1. Hyvin menee, mutta menköön!
  Tsemppiä :-)t.ja

  VastaaPoista
 2. Moikka! Sä pääset paljon helpommalla, kun otat vaan Prepaid-liittymän ja ainakin kun mä olin Brysselissä, niillä oli tosi halpa soittaa Belgiassa. Kandee vaan raskaus, mikä operaattori muille on ja ottaa sama, niillä sai usein joko pLjon ilmaisia viestejä tai soittoja kaupan päällisiniä ja nIitä latauskorttejahan myydään kaikkien ruokakauppojen kassalla!

  VastaaPoista
 3. Oho mitä tää iPad kirjoittaa mun puolesta, kun on toi ennakoiva kirjoitus päällä! Raskaus=tsekata.....

  VastaaPoista
 4. Johanna: Jepu!

  Minna: en jaksa säätää niiden prepaid-juttujen kanssa kun oon kuitenkin koko vuoden täällä, ja ton Mobistarin tarjous on tosi hyvä. Mun työkaveri on asunu täällä 3v. niin se on suositellu meille kaikenlaisia halpoja juttuja :)

  Missäpäin Brysseliä sä muuten asuit kun olit täällä?

  VastaaPoista
 5. Moikka - outoa, mulle ei tullut ilmoitusta, että oot vastannut kommenttiin, mutta tulin kurkkaamaan, oisitko vastannut :) Mä asuin ihan keskustassa, Leopoldstraatilla eli Rue Leopoldilla, se on ihan Theatre de la Monnaien vieressä de Brouckèren metroaseman vieressä. Se mun yliopisto on siinä tyyliin viereisessä talossa, niin opiskelijakämppiäkin löytyi varsin keskeiseltä paikalta :)

  VastaaPoista
 6. Aa cool! Millos tuut käymään? :)

  VastaaPoista
 7. Den här gången var faktiskt Mobistar viktigare än skorna!! :D

  VastaaPoista
 8. Joo, itsekin olisin suositellut prepaidia. Itse asun Brysselissä vakituisesti ja prepaid on kyllä helpoin ja halvin. En tiedä ketään kenellä olisi sellainen normaali liittymä. Tietysti eri juttu jos haluaa datapaketin tai muuta siihen. Anyway, toivottavasti sait liittymän :)

  VastaaPoista
 9. Kävin hakemassa Mobistarista paketin: n. tunti puhetta ja rajattomasti tekstareita 7,50 € /kk
  Luulen, että tuo on mulle oikein sopiva setti eikä myöskään hinnalla pilattu. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...