tiistai 4. tammikuuta 2011

Ei vieläkään kuvia... ;)

Hei vaan kaikille. Jaha, nyt pitää keskeyttää kun koira kaipaa leikkikaveria... leikitään siis koiran kanssa hetki. (Koirasta, josta ei saa kuvia kun kamera ei fokusoi pikimustaan turkkiin)

Okei, done. Hyvää treeniä kun hauva on iso ja vahva.

Niin mitä mun piti kirjoittaa... punkkaan vielä siskon luona kunnes saadaan ostettua asuntoon se, mitä tarvitaan, t.ex patja+peitto+tyyny. Täällä viihdyn oikein hyvin, mutta tulee huono omatunto lojua toisten nurkissa ja toisten ruokittavana. Overijse on nättiä aluetta Brysselin ulkopuolella, täällä on paljon isoja tontteja ja tontteihin sopivia taloja. Tilaa siis lapsille ja hauvoille juoksennella.

Töissä meitä on yhteensä 4, kaksi työkaveriani ja pomomme vaikuttavat kaikki tosi kivoilta. Perjantaina meillä on pikkujoulut töiden jälkeen - fun! Ensi viikolla ehdin toivottavasti tavata paria harjoittelijatoveria täällä Brysselissä, toinen semituttu, toinen uusi tuttavuus - doublefun!

Semmosta tänne, ei mitään hurjan ihmeellistä vielä. :D

1 kommentti:

  1. Skoj med uppdatering! I Åbo har det snöat, varit kallt och allmänt tråkigt, men som grädde på moset ser jag fram emot att Let's Dance börjar på fredag och att Anders Bagge(!) skall vara med:D Så lyder min "uppdatering". Kanske jag ändå borde börja blogga, då jag tydligen har så mycket på G;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...