tiistai 18. toukokuuta 2010

Taas jatkuu

Huomaa taas, että kesä on tullut, koska tuntuu, että elämässä ei tapahdu juuri sen kummempaa. Tämän viikon harjoittelen siis kesätöitä ja harmikseni taas huomaan, että päivän jälkeen olo tuntuu tosi nuukahtaneelta.

Koska olen ollut Turun ulkopuolella töissä päivä venyy vielä lisää. Lounaan ja päivällisen väli venyy sekin aivan liian pitkäksi ja kotiin tullessani on hirmunälkä. Pitänee kehitellä jonkinlainen välipalasysteemi töihin ja ottaa se iltapäivän kahvipaussi vaikka virallisesti meillä ei sellaisia tunneta. (Kiva olla hei syömättä parhaimmassa tapauksessa yli 6 tuntia... sen jälkeen ei välttämättä enää jaksa)

Mutta jostain on ihan pakkopakko löytää tsemppiä kesään. Kesäkuun olen onneksi tässä ihan lähellä töissä niin yritän käydä ahkerasti lenkillä ja salissa. Elokuu on myös suht ok kuukausi, koska työmatka käy keskustan kautta, jossa myös kuntosali sijaitsee. Töiden jälkeen sitten vaan suoraan salille.

Ruokavalio tietysti auttaa projektissani ja tänään teinkin Oopsies-leipiä raejuustosta. Saa nähdä miltä maistuu, olen nimittäin aiemmin tehnyt niitä vain Philadelphiajuustoon. Rakastan leipää, mutta yllättävän helppoa on ollut kävellä leipähyllyn ohi kaupassa. Oopsiet ovat vain sen verran hyviä välipaloja, että oli pakko tehdä! LCHF-ruokavalioon perehtymättömille Oopsiet näyttävät suurinpiirtein tältä:Ja jottei tämä päivitys kuulostaisi niin negatiiviselta niin on pakko mainita, että odotan ensimmäistä kesätyöpalkkapäivää kuin kuuta nousevaa... Money Money Money...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...