torstai 20. toukokuuta 2010

Ei mitalia

Ei tullut taaskaan kultaa jääkiekossa eikä edes mitalia. Voi höh. Mielellään olisin kannustanut Suomen joukkuetta vielä parissa ottelussa...

Huomenna tämän viikon viimeinen työpäivä eli PERJANTAI! Jihuu! Lauantaina pitää tehdä pidempi kaupunkikierros ja etsiä matkalle vähän tuliaisia ja myös muuta tarpeellista kuten taas uudet stay upit. Voisi kuvitella, että jo 2010 mennessä olisi keksitty nailonit, jotka eivät mene rikki heti ensimmäisellä askeleella.

En ole vielä keksinyt mitä laitan päälleni juhlatilaisuuteen, joka on siis kummityttöni ensimmäinen rippitilaisuus. Ilmeisesti sinne ei ole tapana pukeutua mitenkään erityisen juhlavasti, mutta joku kiva asu pitää keksiä.

Perjantaina mulla on sitten ns. vapaa-aikaa eli kun Suski + perhe on koulussa ja töissä, mä voin kierrellä kaupungilla. Nyt viime Brysselin visiitistä vaan on niin kauan, etten enää yhtään muista mitä missäkin on. Ehkä suunnistan vain Rue Neufille ja ajattelin myös käydä taidemuseossa katsastamassa näyttelyn. Brysselivinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Nyt loppu-House ja L-koodi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...