sunnuntai 23. toukokuuta 2010

End of summer

Boo. Tänään on ollut sateinen ja aika kylmä päivä. Houkuttelin silti A:n mukaan lenkille ja oli ihanaa kävellä raikkaassa ulkoilmassa vaikka vähän satelikin.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä puistoon vähän arskaa katsomaan kun lähdettiin jo kymmeneltä Kupittaalle. Kun alkoi ripsiä vettä suunnistin kohti kaupunkia etsimään tuliaisia Brysseliin ja ostamaan tarpeellisia tavaroita. Tajusin, että matkaan on enää muutama päivä ja periaatteessa vain kaksi iltaa, koska keskiviikkona vietämme "kevätkauden päättäjäisiä" kaveriporukalla. Kaupungilta löysin tarpeellisten tavaroiden lisäksi vähän muutakin... kuten:
Nämä olivat täsmäostoksia Vertsun kesähameeseen. Mukaan lähti myös H&M-toppi samaan hameeseen. Ja Hear Ye Hear Ye tuo H&M:n kynsilakka on aivan mahtavaa! Ihana väri ja kuivui tosi nopeasti! Nyt sitten testataan kestävyys kun huomenna taas pääsen jakamaan rahaa. Mutta wau, 2,95€ hintaiselta lakalta ja nyt uskomaton suoritus! Uusi suosikkini :)

Eilisen chillailu ja tämän päivän siivoaminen ovatkin sitten tasapainottaneet tätä viikonloppua mukavasti. Nyt on kaappi täynnä puhtaita ja silitettyjä kesävaatteita ja huomasinkin omaavani aika ison kasan vaatteita kun niitä nyt kerralla talven jäljiltä pesin ja silitin. Huh. Kun vielä imuroida ehtisi...

Huomenna töihin: 3 päivää pankkia ja sitten kohti Brysseliä - tuhkapilvet pysykää poissa!

2 kommenttia:

  1. Tumbs up för nagellacket! En favvis även här.

    VastaaPoista
  2. När jag såg det i din blogg var jag helt tvungen att köpa det, jättefin färg!! (och tillräckligt low key för bankjobbet ;) )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...