maanantai 25. marraskuuta 2013

Tunnelmalliset tyttöjenillat



Marraskuun pimeyttä vastaan voi taistella kynttilöin ja herkuin ystävien seurassa. Tarvitaan glögiä, juustoja, päärynöitä ja piparkakkuja. Ja ehkä myös joulutorttuja. Sitten vielä ihanat ystävät, niitä kynttilöitä ja hyviä keskusteluja. Yhtäkkiä kiire unohtuukin ja kylmän ja pimeän vuodenajan keskeltä löytyy valonpilkahdus. 

Kuvat ovat lahjakkaan ystäväni Linan käsialaa, kiitos hänelle tunnelmapaloista! 







Corgi Pembroke

Tyttöjenillan kuokkavieras, herra Koda, poseerasi hetken kiltisti Linalle. Sitten olikin aika siirtyä näykkimään varpaita ja lirauttamaan Jutan matolle... 

Mikä muuten on teidän suosikkiglöginne? Entä juotteko vaaleaa vai punaista glögiä? Kellariin oli jäänyt viime vuodelta kaksi Herrgårdsin valkoista glögiä, ja se on kyllä hyvää! Sitä löytyy tsaikoista noissa keskimmäisissä kuvissa. Harmi vain, ettei sitä löydy Alkon valikoimista tänä vuonna. Laitoinkin Alkon FB-sivujen kautta palautetta, että olisi mukava jos ottaisivat useamman, kuin yhden ainoan valkoisen glögin valikoimiinsa.... 

4 kommenttia:

  1. Voi kun kauniita kuvia! Minä olen vähän huono glögin kanssa, juon vaaleaa ennemmin kuin tummaa ja ennemmin vain jouluaattona kuin muina aikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lina ottaa tosi hyviä kuvia ja hänellä on myös hyvä kamera. Pitää pyytää häntä useamminkin kuvaamaan :)

      Olen yrittänyt rajoittaa glögikauden marras-joulukuulle, mutta joskus sitä tulee juotua vielä alkuvuodestakin. Kun en juo kahvia enkä teetä niin glögi on sitten minun talven kuuma juoma! :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia, tyttöjenillat ovat ihan parhaita! Minä kuulun glögin suurkuluttajiin ja periaatteessa kaikki käy. Normivalikoimasta oma suosikki on Valion vaalea glögi, kaikkien aikojen suosikki taas on Blossa appelsiiniglögi, jota myytiin Ruotsissa muutamana edeltävänä vuonna ihan ruokakaupoissa, alkoholia siinä oli parisen prosenttia. Tänä vuonna tuota appelsiiniglögiä ei enää löytynyt, mutta kannoin kotiin saman merkin samanlaisessa pullossa myytyä omppuglögiä, joka oli myös tosi hyvää. Harmi, etten ole noihin Blossan vähäholisiin törmännyt vielä täällä kotimaan ruokakaupoissa, ostaisin heti pois jos näkisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime jouluna meillä oli tuossa läheisessä K-kaupassa noita Blossan "light"glögejä mutta en itse ehtinyt maistaa kuin sitä omenaa. Oliskohan se toinen ollut joku karpalo tms...? Punainen pullo muistaakseni. Täytyykin käydä taas katsomassa, josko niitä olisi taas kauppaan tullut. K-kauppiaat voivat myös vaikuttaa aika hyvin valikoimiin, joten kysy ihmeessä lähikaupasta, voisiko Blossaa saada hyllyyn!

      Glögi <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...