lauantai 9. marraskuuta 2013

Rapurallaa vm. 2013 - pahasti myöhässä tuleva rapupostaus

Kovasti punastellen ja nolona yritän tehdä paluuta blogimaailmaan... Syksy on vaan kertakaikkiaan ollut niin kiireinen, että blogi on jäänyt. Tietysti haluan nyt korvata poissaoloni ja tarjota teille jotain uusinta uutta! No ei vaan... kuvia tämän vuoden rapujuhlista, joita juhlittiin melkein tasan kaksi kuukautta sitten!

Tässä kuitenkin muistoja mukavasta illasta!

Suomalaiset ravut

Suomalaiset ravut



Ravut olivat tietysti juhlien keskiössä ja tänä vuonna maisteltiinkin ihan oikeita suomalaisia herkkurapuja, jotka minä ja ystäväni Lina itse kokkasimme edellisenä päivänä keittiössäni! Huomaatteko muuten eron jo värissä? Voitte uskoa, että ero oli suuri kiinalaisiin pakasterapuihin...

Valmisteluista ei valitettavasti ole kuin pari Instagram-kuvaa. Siellä ne ravut rapistelivat laatikossa yhtenä hetkenä....

 
... ja toisena kiehuivat padassa... Tässä itseasiassa jo keitettyjä rapuja liemessä muhimassa, pakasterapujen kaverina. Koko rapushow kesti meiltä noin 3 tuntia kun kokkasimme rapuja kymmenelle hengelle!


Juhlia vietimme ystäväpariskunnan upouudessa kodissa, viehättävässä omakotitalossa noin vartin päästä Turun keskustasta. Voi että alkoi tehdä mieli omakotitaloon! Oma rauha, puutarha, paljon tilaa... 

Illan meny:

* Raikas salaatti
* Peruna-juustopiiras
* Pekoni-juustopiiras

* Ravut paahtoleivän, majoneesin ja tillin kera

* Sahramipäärynät vaniljajäätelön kera

Kattaus rapujuhliin

Juomalaulut rapujuhliin



Saffranspäron

Vänner

♥ Ihanat, kauniit ystäväiseni ♥ 
Miten muuten onkin, että ystäväni ovat niin hurjan kauniita ja tyylikkäitä?! 
Ja miten ne ovat hyväksyneet tällaisen resupekan joukkoonsa... aina ei ymmärrä :D

Yritän nyt ihan aikuisten oikeasti parantaa tapani ja reipastua tämän bloggaamisen kanssa. Ja niin, tein myös päätöksen, että yritän myös pitää blogin suht koiravapaana. Jos koiraihmisiä lukijoista löytyy, niin haukun elämää voi seurata täällä.

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olen kyllä kaivannut blogimaailmaan, mutta aika ei vain ole riittänyt. Ehkä nyt pystyn varastamaan muutaman tunnin viikosta blogillekin :)

      Poista
  2. Parempi myöhään . . . Ihania kuvia ! Joskus elämä on niin kiireistä ettei ehdi bloggailemaan mutta mukavaa, että olet palannut :)

    VastaaPoista
  3. Hei upaa että olet takaisin! Jee! Hienoja kuvia, vaikuttavat niin ihanilta juhlilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Juhlat olivat kyllä tosi onnistuneet ja ravut maistuivat!

      Poista
  4. Just mietin sua yks päivä, että ootkohan luopunut blogista kokonaan... Mukavaa, että oot takaisin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä elämä tosiaan tulee harrastusten tielle, niin kävi tänä syksynä. Tai oikeastaan koko vuosi on ollut vähän sekasortoinen. Mutta josko tämä tästä nyt taas lähtisi sitten! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...