tiistai 19. maaliskuuta 2013

LuxeMutt - tyyliä koiralle


Screenshots from Fab.com


Palailen pikku hiljaa blogin ja elämän pariin. Niinhän siinä sitten kävi, ettei potilas enää sairaalasta kotiin palannut. Suru ja ikävä on sanoinkuvaamattoman suuri, mutta elämän täytyy jatkua, niin yritän itselleni tolkuttaa.

Tapahtunut on myös vahvistanut jo alkuvuodesta tekemääni päätöstä hankkia vihdoin ja viimein se ikioma nelijalkainen ystävä. Siksi en malttanut olla tarttumatta Fabin tarjoukseen ja klikkasin ostoskoriin tyylikkään rusetin. Sillä tyylihän on kuitenkin tärkeä juttu, myös koiralle!

Valinnan vaikeus tosin yllätti, ja vieläkin haikailen tämän oranssin rusetin perään. Siihen olisi saman värinen talutushihnakin... en ehkä kestä!

Jos haluatte tietää, minkälaista koiraa olen hankkimassa, kurkatkaa Pinterest-albumiini ;)

//Edit: kommentointi fiksattu

15 kommenttia:

 1. Tuommoinen on kyllä kurjaa. Paljon haleja ja jaksamista sinne! <3

  Tuo rusettipanta on hurmaava! Ellen olisi pikkaisin koirille allerginen (juuri sen verran, että en omaa voi ottaa kun saattaa pahentua) niin samaa rotua meillekin tulisi. Veljellä on kaksin kappalein ja ovat kyllä maailman suloisipia. Kuninkaallisiakin kyllä aina aika ajoin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, nyt olen kyllä vähän kateellinen veljellesi! Kaksi kuninkaallista koiruutta! <3 Voithan kuitenkin allergiasta huolimatta välillä käydä heitä katsomassa?

   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Otan osaa suruun. Paljon voimia ja jaksamisia! <3

  Awww. Corgit on ihania :) milloin tämä pikkuinen kotiutuu luoksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä ehtinyt niin pitkälle, että olisin pentua varannut. Yritän katsella, josko tässä Turun seudulla olisi pentuja tulossa, niin voisi käydä useamman kerran katsomassa ja tutustumassa kasvattajiin. Nyt olisi Joensuun kupeessa tulossa sopivasti pentue, mutta tosiaan edestakaisin tulisi n. 1200 km ajomatkaa... :/ Mutta eiköhän niitä pemupentueita tälläkin seudulla silloin tällöin tule hyville kasvattajille, toivotaan ainakin!

   Poista
 3. Olen todella pahoillani, että kävi lopulta näin. Halauksia ja voimia surun keskelle! <3

  VastaaPoista
 4. Osanottoni Petra ja jaksamista surussanne.

  Neljän paimenkoiran omistajana voin suositella paimenkoiraa lämpimästi. Onnea koiran hankintaan, pentu tuo iloa elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Odotan jo kovasti koiruutta kotiin, mutta ensin pitää tosiaan löytää sopiva pentue ja kunnon kasvattaja. Haluan olla varma, että saan terveen ja hyvistä oloista tulevan kaverin :)

   Poista
 5. Lämmin osanottoni. Paljon halauksia.

  Mukavaa, että olet taas palannut blogin pariin. Sinua on ollut jo ikävä, vaikka ymmärrän tilanteen täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Tilanteessa ei oikein tee mieli päivittää mitään mutta eiköhän tässä kevään aikana taas tule valopilkkuja arjen keskelle, josta tekee mieli kirjoittaa. :)

   Poista
 6. Paljon paljon voimaannuttavia halauksia täältä! Aika parantaa, onneksi. <3

  Valtava koirakuume täälläkin, me haluttaisiin myös pieni pystykorvainen kaveri, Shiba Inu -rotuinen. Seuraavaksi pitäis samoin ryhtyä soittelemaan kasvattajia läpi. Itseni tekis mieli hankkia jo nyt tällainen: http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-stream-sadetakki-keltainen/027971/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3

   Ihanaa, että en ole koirakuumeineni yksin! Shibat ovat tosi suloisia, toivottavasti nappaa pian kasvattajien kanssa! Minä olen myös juuri tuossa "etsi sopiva kasvattaja" -vaiheessa mutta en malta olla selailematta koiratarvikkeita! Ja hei, sadetakki tulee kyllä etenkin Turussa olemaan yksi tärkein juttu haukulle... ;)

   Poista
 7. Olen pahoillani. Paljon jaksamista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...