lauantai 29. joulukuuta 2012

Ale ale ale ale...

Niin, alennusmyynneiltä ei vaan voi välttyä, ei netissä eikä edes sitä vähää kaupungilla. Aamun sanomalehtienkin pääsisältö näytti koostuvan erilaisista ale-ilmoituksista!

Kun äsken kävin kurkkaamassa, mitä XL-elämää blogin ihanainen Dahlia oli aleista löytänyt, ajattelin minäkin vilauttaa virtuaalisen ostoskassini sisältöä. Dorothy Perkinsin alesta tilaukseen lähti tällainen setti.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Pelkistetyt nilkkurit kevääksi, herkullisenpunainen talvitakki ja valkoinen klassinen cardigan. Tuosta takista en ole ollenkaan varma, onko se kropalleni sopiva, mutta koska hinta ei päätä huimannut niin päätin tilata sen kokeiluun.  

Yhden pienen ale-löydön tein tänään myös kotiini: lasiastiat pääsevät nyt esille Jyskin superhalpaan vitriinikaappiin! Niin, oikeastaan olisin halunnut tämän upean yksilön Vepsäläiseltä, mutta tässä kohtaa budjetti ei tosiaankaan antanut periksi yli tonnin lasikaapille. Poor me, kirjaimellisesti. Onneksi Jyskistä löytyi makuuni tarpeeksi yksinkertainen ja vielä kovin edukas vitriini, joka saa kelvata kunnes voin shoppailla Vepsäläisellä ;)


2 kommenttia:

  1. Tuo takki on ihana! Toivottavasti se on myös sopiva! Kenkien perään huokailen myös ja neuleen. Voi miten ihania löytöjä kaikki. Aloin harkitsemaan uudelleen noissa aleissa vierailua, vilkaisin vain nopeasti mekot läpi... saa nähdä innostunko :D (toivottavasti en!)

    Tiedätkö omaan makuuni tuo JYSKin vitsiini on melkein kauniimpi kuin Vepsäläisen. Kaunis yksilö kerrassaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin surffailin ensimmäiseksi mekkopuolelle, mutten löytänyt oikein mitään sopivaa. Nämä taas houkuttivat sen verran, että päätyivät ostoskoriin saakka. Etenkin takin herkullinen väri sai heti kiinnostumaan - toivotaan tosiaan, että sopii päälle! ;)

      En malta odottaa, että saan vitriinin kotiin ja lasit esille! Vepsäläisen malli on kovin moderni ja nyt jälkikäteen tuntuukin, että Jyskin vitriini sopii kotiini paremmin. Vielä kun saan sen sitten koottua oikein... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...