maanantai 20. syyskuuta 2010

Maanantaiblues

Mikä maanantai! Onneksi päivä sentään päättyi hyvin, rentouttavaan hierontaan ja tv-iltaan. (ihanaa, että maanantaisin tulee hyviä sarjoja – jotenkin helpottaa maanantaibluesia)

Aamu tosin alkoi aivan väärin kun huomasin pyörän kumien tyhjentyneen. Takarengas oli ihan palasina ilmeisesti vanhan iän takia, ei ainakaan vaikuttanut siltä, että joku olisi niitä telonut. Pyörä siis korjaamoon ja treffit italiankurssilaisten kanssa myttyyn. Lounaalle sentään ehdin kun vaihdettiin lounaspaikkaa. Oli kiva nähdä kaveriani ja todeta, että hän oli hyvässä kunnossa kesän pienistä terveydellisistä vastoinkäymisistä huolimatta. Hieno homma!

Kårenilla oli oikein hyvää ruokaa. Otin vihannespyöryköitä salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa. Tuoksuva basmatiriisi ja tuore leipä vähän houkuttivat, mutta se on loppu nyt! Yritän olla sortumatta vaikka leipää rakastankin.

Illalla piti vielä mennä ÅA:n cycling-tunnille M&M:lle mutta hieroja ei sitä suositellut. Vaikka kyseessä oli ”vain” 30 min hieronta niin kyllä tuntui! Sai aineenvaihdunnan liikkeelle ja illan olenkin hörppinyt vettä urakalla. Niskat ovat kuulemma todella jumissa ja minulla on paksut ja vahvat lihakset niskassa. Lisää hierontaa siis luvassa.

Huomenna töitä (jee!) ja kuoro, nyt Good Wife telkkarista. Enkä vieläkään ole ehtinyt käymään matkakuvia läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...