lauantai 17. heinäkuuta 2010

Kuolema hyttysille!

Aijaijaijai!! Nyt kutiaa koko kroppa! Mökkeilyreissu torstaina johti miljoonaan hyttysenpuremaan ja koska ilmeisesti olen hieman allerginen, ovat paukamat isoja punaisia ja erittäin kutiavia. Enkä löydä hydrocortison-rasvaa mistään! Aijai!

No, meressä oli kiva uida, koska vesi oli todella lämmintä! Sunnuntaina on vuorossa pulikointia Jukuparkissa ja tämän lämpimän lauantain meinaan viettää mansikoita pakastellessa ja ehkäpä istuskelen/makoilen hetken Kupittaanpuistossa lehden ja kirjan kanssa.

Twilight-leffa oli muuten ihan katsottava ja illan kruunasi pizzat ja proseccopullo Tintåssa, uudessa tapas-tyyppisessä mestassa tuossa Aurajoen rannassa. Kameraa mulla tietenkään ei ollut mukana, joten nappasin kännykkäkameralla muutaman huonolaatuisen kuvan.Prosecco on vaan parasta. Miksi juoda mitään muuta kun voi juoda jääkylmää proseccoa? Muuten Tintåsta saa myös shamppista laseittain alle kympillä, not bad, ja ehkäpä Turun parasta Margherita-pizzaa buffalamozzalla, pinjansiemenillä ja rucolalla. Melkein kuin "italialassa"!

Aijoo, Team Jacob!
//edit: no en todellakaan sitten taida lähteä ihmisten ilmoille, katsoinpa sitten tarkemmin peiliin - ei tee mieli enää esitellä ihmisille tätä punapilkullista kroppaa! Voi STNA! :'(

1 kommentti:

  1. http://popularbiographies.files.wordpress.com/2009/04/robert-pattinson.jpg

    ... och så vann Team Edward!

    :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...