tiistai 13. heinäkuuta 2010

Hiki

Koska pitihän sitä päästä vähän lenkkeilemään. Mutta oli vesipullo sentään mukana ja nyt on hyvä olo kun on saanut vähän liikuttua - hyvää vastapainoa konttorissa istumiselle!

Tässä muutama kuva viikonlopulta

Pikakoristelu ei ihan onnistunut - viskasin äkkiä sekaisin kermaa ja rahkaa, jonka värjäsin keltaiseksi. Eihän siitä kovin kaunis koristelu tullut, mutta sitäkin maistuvampi!Vähän uutta kotiin, Stockalta löytyivät pyyhkeet ja tyynyliina.

Kuukauden väri on nyt pinkki. (jos vaikka ette tajunneet)

Niin, ja huomenna on mentävä ostamaan uusi InStyle, koska tämä ihanuus poseeraa siellä!Deborah Ann Woll aka Jessica True Bloodista. Niin kauniita kuvia, että! Haluaisin myöskin jotain uutta ihasteltavaa, koska kuukauden Elle oli hieman pettymys...

Huomenna Twilight Eclipse ja päivällinen kavereiden kanssa - odotukset korkealla leffan suhteen! Muuta tällä viikolla: palkkapäivä, mökki-ilta, Puuhamaa tai Jukupark ja mansikoiden pakastamista. Ja niin, hellettä. Arvatkaapa vain ärsyttääkö istua konttorissa tällä säällä, sitäpaitsi meillä on siellä kylmä!

2 kommenttia:

  1. what? Elle en besvikelse? Noooo! jag har sparat mig till måndagen med att köpa den så att jag ska ha ngt att göta på en roadtrip genom hela sverigr. Arma dagar om den inte är bra!

    VastaaPoista
  2. Nå jag var kanske inte ännu riktigt förberedd för höstmode... Men det fanns artiklar om Kylie Minogue och Hamptons - stället dit the rich and famous far på semester. Det va bra. Men fashion-wise var det nog en liten besvikelse. :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...