lauantai 23. tammikuuta 2010

FB!

Oijoi olipas mukava ministeri-ilta eilen Sirkkalankadulla. Harmi vain, että kaikki ministerikollegat eivät voineet osallistua koko iltaan. Tarjolla oli vuohenjuusto-pesto-pasteijoita Pirkan ohjeen mukaan, Leilan Rocky Roads-suklaata, joka myöhemmin kastettiin RickyRoniksi, ja ihan perinteisiä ihania vohveleita hillon ja kermavaahdon kanssa. Viihdytyksestä vastasi Sverige Paket, joka on lainassa Aasian reppureissaajilta ja josta mäkin saan nauttia puolisisareni luona.

Yksi mielenkiintoinen puheenaihe illalta oli FB eli Friendship Books, joita läheteltiin yläasteella ja lukiossa kirjekavereille. Muistatteko semmoiset pienet kirjaset, johon täytettiin juttuja ja liimattiin tarroja ja kuvia? Ja sitten oli joitan, minkä nimi oli slämärit! Myönnettäköön, etten enää muista, mikä niiden funktio oli, mutta sellaisiakin läheteltiin. Hauskaa vain, että FB tarkoittaa nykyään ihan muuta.

Jos muuten haluaa kokea todellisen sokeriyliannostuksen niin suosittelen Leilan Rocky Roadseja, suklaata sekoitettuna Dumle-karkkeihin, vaahtokarkkeihin sekä pistaasi- ja suolapähkinöihin. Nam.

Eilen ehdin myös hakea Cittarista vähän kevättä kotiin - rakastan tulppaaneja ja ostinkin kaksi kimppua tuohon pöydälle piristykseksi. Nyt vielä jos saisin tuon hitsin kännykkäpäivityksen toimimaan niin saisin kännykkäkameralla otetun kuvan tähän... No, kerran bloggerin mobiilijuttu ei toimi niin FB elikkä Facebook kyllä toimii:


Olen yrittänyt etsiä halpoja lentolippuja Brysseliin, kun kummityttöni ensimmäinen rippitilaisuus on toukokuun lopulla. (First communion, mikähän se on suomeksi?) Harmi vaan kun Brysseliin ei niin halvalla pääsekään, halvin tähän asti on ollut about 220 € meno-paluu. Ehkäpä Hullareilla olisi joku hyvä Finnair-tarjous tänä keväänä, kun ei oikein houkuta lähteä Riikan kautta AirBalticillakaan - n.4h matkaan menisi ihan koko päivä vaihtoineen. So not worth it.

Liinuska kesällä 2008 Puuhamaassa - pulskanpuoleinen täti taustalla ei kuulu meidän jengiin...

Tämän päivän plääni: BodyPump ja zumba, sitten IS-tehtävän tekoa ja illalla ehkäpä saan maistaa vielä RickyRoneja jos hyvin käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...