tiistai 29. syyskuuta 2009

Herätyksiä

Viime aikoina konkreettinen herätys on usein tullut naapurin iskuporakoneen äänestä - remppaa remppaa. Myös tänään heräsin samaan ääneen mutta eipä haittaa koska tiistaisin menee BodyBalance 9.30 Nautiluksella!

Nyt tuntuu siltä, että tää syksy vihdoin lähtee käyntiin! Uusia alkuja, nyt aion satsata taas terveyteeni, kuntoilla, syödä terveellistä ruokaa, ulkoilla ja nauttia elämästä ilman turhaa stressiä.

En ole kesäihminen - aina kesällä energiatasoni laskee nollaan, enkä viitsi/jaksa/tahdo tehdä mitään muuta kuin möllöttää. Tämä voi toisaalta johtua siitä, että kesälomaahan minulla ei ole ollut vuosiin.... anyway! Syksyllä energiat taas löytyvät ja kaikki tuntuu pikkasen helpommalta. Tänä syksynä en jostain syystä vielä ole löytänyt energioitani mutta tämä tiistai tuntuu lupaavalta! NYT jos ei koskaan.

Mukavia syysasioita:
* Saa vaihtaa untuvapeiton
* Saa käyttää villakangastakkia ja kaulahuiveja. Kohta kaivan piponkin esille
* Saa polttaa kynttilöitä
* Saa juoda kaakaota
* Saa tehdä ihania keitoksia naapureiden omenasadosta - ihan eri asia kuin kaupasta ostetut omput!
* Saa kuunnella syysmusaa, jota on mm. levyt näiltä artisteilta:

Olen syysihminen ja tän syksyn tekee vielä paremmaksi se, että opiskelen nyt uutta ainetta, josta todellakin tunnen pitäväni ja saavani jotain irti! Sitäpaitsi aloitin myös uuden kielen opinnot, italiasta tulee viides vieras kieleni englannin, saksan, ruotsin ja ranskan ohella. Benissimo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...